Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dziewczyny mozecie napisac co jecie karmiac piersia bo ja boje sie cokolwiek jesc zeby małemu nie zaszkodzic albo macie jakas stronke na ktorej jest napisane co mozna jesc prosze o pomoc

..będzie potem łatwiej odszukać jak jakaś mama będzie potrzebować

dopóki się całkiem nie zagoi
dziewczyny mozecie napisac co jecie karmiac piersia bo ja boje sie cokolwiek jesc zeby małemu nie zaszkodzic albo macie jakas stronke na ktorej jest napisane co mozna jesc prosze o pomoc
ale oczywiscie wszystko w miare rozsadku!! unikac kapusty, fasoli(wdeciowe), czekolady, owocow pestkowych, smietany, ostrego!!! jesc duzo gotowanego
to tak w skrocie
ja jem kisle, kurczaki, marchew jablka, dzisiaj nawet ciasto, ostatnio winogrono, danonki waniliowe i jest ok
U Nas kolki są bardzo ostreMoniczka odkryj swa tajemnię na kolki?
u nas pomaga podnoszenie nóżek do góry - tak "na zabkę", no i oczewiscie cyscuś, ale ostatnio przeholowalam i mały zwymiotował z przejedzenia ....
Jako, że karmimy się butelką zmieniliśmy z Tommy Tipii na Dr Brownsa- antykolkowe. PO drugie zakupiliśmy PRIMA WATER - woda koperkowa, po trzecie http://www.doz.pl/apteka/p22480-Windi_Kateter_rektalny_dla_niemowlat_10_szt. I bardzo często masujemy brzuszek, w zasadzie co pampersik to masażyk. A z tym wymiotowaniem, to niestetey Gabi też się zdarza raz na jakiś czas