reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pierwsza ZIMA naszych pociech

to doświeżam

mam problem, bo chrzestn Piotrka zaszalała chyba w Holandii i kupiła trochęciuchów dla Titka. kurka kupiła na zimę kurtkę i spodnie w rozmiarze 92. się zastanawaim czy Piotrek nie utopi sięw tym rozmiarze. bo powolutku zaczynawyrastać z 80, a w 86 jeszcze dużo miejsca.
chcoiaż myślę,że do listopada jeszcze sporo czasu.

ale kombinezon to kupię na 86, bo Piotrek to krótkonogi jest. :):)

reklama
ja to juz calkiem wyszlam z wprawy jesli chodzi o ta numeracje rozmiarowa u nas wszystkie ciuszki sa wiekowo teraz ubieram emi na 12-18 lub 18-24 miesiace zalezy z jakiego sklepu bo niekiedy jest zanizona rozmiarowka:tak:
a na zime mam wymarzony plaszczyk z korzyskiem przy rekawkach dla niej ciekawe czy taki znajde i czy bedzie wydogny

u nas calkiem inna numeracja tzn tez tak jak u kasiuli matuli.....kupuje ubranka miesiącami ...tyle ze na patryka to juz .....24 mies .....2T....3T....zreszta tutaj wiekszosc firm ma jakies zanizone te numeracje ;-)

Tereniu mój brat jest w Stanach i zakupił kilka ciuszków dla Antosia..i własnie nie mogliśmy się domyslic tej numeracji 2T i 3T ..to chyba chodzi o lata

tutaj (i w anglii tez) rozmiary sa podane w m-cach plus nizej wzrost-z tym ze jednej firmy na 12-18 m-cy maja 80cm,drugiej ten sam wiek a na metce 86.............wiec najlepsza miara na oko jak napisala terenia

kacper nosi 80-86

tutaj (i w anglii tez) rozmiary sa podane w m-cach plus nizej wzrost-z tym ze jednej firmy na 12-18 m-cy maja 80cm,drugiej ten sam wiek a na metce 86.............wiec najlepsza miara na oko jak napisala terenia

kacper nosi 80-86

dokładnie sylwia .........trzeba patrzec bo spodnie na 24 miesiace jednej firmy sa np.duzo duzo ...wieksze niz spodnie na 24 innej firmy ........paranoja :szok::szok:

Majce przymierzałam ostatnio kombinezon 2 częściowy na 98 - długościowo jest ok ale na szerokość Maj pływa. Dodatkowo wkurza mnie to, że co firma to inna rozmiarówka.

reklama
Przed nami jeszcze przymiarka kombinezonów z zeszłego roku. Były za duże, ale kto wie, czy teraz nie będą za małe ;-)

Do góry