• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Po wizycie u gina.

A myślałam że to tylko ja jestem taka niezdarna :) Nie dość żę jedzenie na ubraniu, to jeszcze obowiązkowo pasta do zębów!

Rozmawiałam kilka dni temu ze znajomym ginekologiem, on coś zażartował, ja nie załapałam i poskarżyłam się że ciężko mi się myśli ostatnio... On pokiwał głową ze zrozumieniem i mówi: lekki obrzęk mózgu, tak zwana demencja ciążowa.
No to się dowiedziałam :)

reklama
Tia... wczoraj usilowalam sobie kupic nowe buty. zrezygnowalam po zmierzeniu jednej pary. Tak sie zasapalam i zadyszalam, ze mialam dosc ;-) A przeciez ja mam raczej brzuszek z tych mniejszych. Zastanawiam sie, jak Wy sobie dajecie rade z takimi wiekszymi....
Ale moze to sapanie u mnie to dlatego, ze mam paskudny kaszel od kilku dni, a od wczoraj jeszcze katar. Mam przez to wrazenie, jakbym miala o polowe mniejsze pluca ;-(
A jak wanka-wstanka (czy jak kto woli jak kaczka) chodze tylko na obcasach :-P (a zdarza mi sie jeszcze czasami).
Remeny, ja chyba tez mam taka demencje ;-) Zachowuje sie ostatnio troche irracjonalnie i ... jak niedorozwoj ;-) Mam nadzieje, ze ta czesc rozumku, ktora gdzies sie ulotnila, przeszla na mala ;-)

No ladnie, Remeny :-)
Ja tez mam nadzieje, ze odzyskam,a to przejecie przez mala to tylko na czas ciazy, a potem da sobie rade bez zabierania mamusi ;-)
Mnie na razie "roslinkowosc" nie grozi, ale z Mensy na stowe mnie wywala ;-)
(Gdyby czytali moje wypociny na bb, juz dawno by to zrobili ;-) )

Karolla, generalnie to ja wskakuje tylko do samochodu i z samochodu ;-) Wiec tego chodzenia to za duzo nie ma ;-)
Ale ja jakas dziwna jestem i zawsze mi na obcasach wygodniej bylo. Teraz nie moge sie zdecydowac, co wole... ;-)

Wiecie co a ja przez to że leżę w tym lóżku to nawet butów nie kupilam sobie na zimę a te z zeszlego to 10 cm chuda szpilka i 9 troche grubszy obcas a tu w poniedzialek do ginki nie dość że nic przez miesiąc nie przytylam to jeszcze na obcasach hymmm pewnie mnie opiórka

reklama
Kachna, a gdzieś Ty była jak Cię tu nie było? Już myślałam, że gdzieś wyjechałaś na wieś i Cię śniegiem zasypało :laugh: :laugh: :laugh: a odkopiesz się po wiosennych roztopach z Jasiem pod pachą :laugh: :laugh: :laugh:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry