Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dzieki Dziewczyny właśnie tak sobie myslałam, że ja juz nie chciałabym być w tej chwili w 6 tyg - te wszytski stresy, pierwsze USG, badania itp no i to wielkie długie oczekiwanie.... Nasz gin sie śmieje, że siostry mu sie trafiły - jedna kończy druga zaczyna
Trzymajcie kciuki moje Kochane, ponieważ Siostra ma mały problem - pojawił jej sie krwiak - mam nadzieje, ze to tylko strachy na lachy...
o kurcze antares ale nius!!! ;D pogratuluj siostrze i zaciągnij ją na BB
ewako ja też sobie zatestowałam kilka dni temu i wszystko było ok, a następne wkładeczki czekają na "tą" chwilę, bo wiem, że tamto co było to po prostu zwiększona wydzielina... ale hmmm skoro u Ciebie jest niebieski kolor to chyba coś się dzieje, hmmm??? przeczytaj dokładnie instrukcję!!! jejku, może to już?
Antares, ogromne gratulacje dla siostry!!!!!!!!!!!!!!!
Trzymam kciuki... za wchloniecie sie krawiaczka. Powinna pewnie polezec. Podobno wtedy ladnie schodza :-)