reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

Koniecznie odsprzedać :>?
chuchając na zimne, mogę pożyczyć :-) tylko te łożeczka sa makabryczne w rozkładaniu i dkładaniu haha w tym się specjalizuje mój M. a i tak raz stało złożone w 3/4 bo nie mieliśmy cierpliwości do jednego zatrzasku, juz chciałam łamać ha ha ha to sie chyba wystraszyło i sie złożyło
No najlepiej, bo wiesz jak to z pożyczkami jest:)Nie daj Boże coś i jeszcze wrogiem można zostać;)

reklama
a tam gdzie jedziecie nie mają..? u nas na ośrodku mąz pomagał "gospodarzowi" je porozkładać i wietrzyć, bo to starszy pan i myślał własnie, że popsute hihi...Ja ci mogę pożyczyć jak sie zniszczy dasz na czekoladę :-) dla dziecka. Na razie stoi od dwóch lat...bo brat częściej teraz u mojej Mamy nocuje...pomyśl jak nic nie znajdziesz to sie odezwij

Witam :-)
My dzisiaj już wróciliśmy do domu, tym razem pogoda dopisała i mogłam się wygrzać na słoneczku i popływać.
Angela to z wody prawie nie wychodziła, ale ma to swoje dobre strony, bo nieporadnie zaczyna pływać :-)
Jakoś się ogarnęłam, tyle że góra prania czeka. Ale na razie nie piorę za dużo, bo pogoda się popsuła i nie będzie gdzie tego suszyć.
Ale z ta pogodą to nie tak źle, bo chociaż nie szkoda tak bardzo, że to już koniec urlopu i trzeba iść do pracy :-p

a tam gdzie jedziecie nie mają..? u nas na ośrodku mąz pomagał "gospodarzowi" je porozkładać i wietrzyć, bo to starszy pan i myślał własnie, że popsute hihi...Ja ci mogę pożyczyć jak sie zniszczy dasz na czekoladę :-) dla dziecka. Na razie stoi od dwóch lat...bo brat częściej teraz u mojej Mamy nocuje...pomyśl jak nic nie znajdziesz to sie odezwij
Kochana z góry dziękuję za pomoc:-):-)ale jednak kupiłam u koleżanki z BB:):-Dtakze mamy swoje;)

Witajcie dziewczyny!

Wczoraj wróciliśmy z urlopu.Urlop bardzo udany :tak: Załatwiliśmy wszystko co chcieliśmy załatwić,odpoczęliśmy na maksa,spędziłam czas z rodziną i spotkaliśmy się z naszymi dobrymi znajomymi co wspominam bardzo miło,fajnie że ma się jeszcze tak zaufanych znajomych a żegnając się umówiliśmy się na kolejne spotkanie gdy tylko będziemy w Pl :tak:
Moje dziecko zostało w Pl na wakacjach,smutno i pustka w domu mnie dobija:(Alan oczywiście zadowolony że z babcią spędzi trochę czasu,najważniejsze że dobrze mu tam jest...:)
A co do pustki w domu to...podczas urlopu w Pl uzgodniliśmy z mężem że jednak trzeba starać się o rodzeństwo dla Alana,oczywiście nie tak od razu,na spokojnie i na luzie ale trzeba więc nowy rok będzie ciekawy...oby owocny.
Zobaczymy co los przyniesie...

A jak na razie mam robotę w domu a po południu czas do pracy iść,jak ja przeżyję pierwszy dzień w pracy :eek:
Pozdrawiam was i miłego dnia życzę!

Agnieszka fajnie, że wypoczęłaś na urlopie.
Ja dzisiaj też już idę do pracy. A od rana jestem na nogach, nie śpię od 5:30. Zdążyłam zrobić 24 słoiki ogórków, ugotować obiad, pranie i pozmieniałam pościel. Nogi mi do tyłka wchodzą, dobrze że w pracy będę 8 godzin siedzieć.

Witam.U Nas weekend udany słoneczny z przerwa na dwugodzinny deszcz i małą burzę ale dalej tak samo upalnie:confused2:
Mały nie dawno zasnął a ja myślę co na obiad robić tak szybko bo potem chcę wziąść dziecko na spacerek:sorry:

Witajcie!
...ojejjj ale tu pustki :szok: dziewczyny gdzie wy jesteście??

Ja zabiegana po urlopie,kupę pracy mam w domu...
baffled5wh.gif

Wpadłam w wir pracy i domowych obowiązków czyli cała Ja
laugh.gif

Pozdrawiam was i miłego dnia życzę!
U nas na szczęście pochmurnie i rześko i dobrze bo miałam dość upałów w Pl.

Aga fajnie ze urlop Wam się udał, zaufani znajomi i imprezki z takimi to podstawa;)
My wyjezdzamy 14 na urlop o ile nie dostane ospy bo kolega z pracy ma obecnie a ja jeszcze nie miałam!

reklama
Do góry