reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pokoik dla maleństwa

ja mam pojemnik nr 3 te zwierzaczki i tak srednio jestem zadowolona przy wiekszej ilosci zabawek tam schowanych pingwin(my mamy akurat takiego zwierzaczka;-))ma problemy z równowagą:tak:

reklama
ja mam pojemnik nr 3 te zwierzaczki i tak srednio jestem zadowolona przy wiekszej ilosci zabawek tam schowanych pingwin(my mamy akurat takiego zwierzaczka;-))ma problemy z równowagą:tak:
Pojemnik ma być na pluszaki i ew. klocki.:tak:
Na inne zabawki ma być skrzynia,najlepiej drewniana.:tak:

jak na pluszaki to ok ja niestety juz musze trzymac tam wszystkie rodzaje zabawek bo skrzynia to za malo u nas chyba musze pomyslec o jeszcze jednym takim pojemniku:rofl2:albo zrobic selekcje zabawek Patrykowych ;-)

Rozalka, prześliczne to pudeleczko w pieski!! czy na zywo wyglada rownie ladnie?

a ta biala skrzynia z ikei super. pasowalaby mi do mebelkow i moglabym ja poobklejac podobnymi naklejkami:tak: tylko ciekawe czy jest na tyle stabilna zeby maluch mogl na niej usiasc:confused:

jesli chodzi o przechowywanie to m.in mamy taki kosz na pluszaki:

do tego mamy zamykana skrzynke Curvera i koszyk plastikowy. zabawki zamienne (te ktore chowam gdy sie znudzily) wrzucamy do szafki:tak:

Rozalka te kosze na zabawki w kształcie żabek czy innych zwierzątek są bardzo fajne, kuzynka mojego męża kupiła swojemu synkowi, jest bardzo pojemny i ładnie wygląda, więc tez taki kupimy, mam też pojemnik z IKEA ten wiszący, ale ten średni na drobiazgi jak najbardziej się nadaje. Ale nad kunem skrzyni warto pomyśleć, zabawek wciąż dochodzi :tak:
Lill kate ten kosz co ty masz też mi sę podoba :tak:

super te wszytkie kosze i inne rzeczy do pokoiku a my mamy tak mało miejsca że nawet nie miałabym gdzie postawić :-(

a na dodatek cieszyłam się na wykup mieszkania że pójdziemy na domek a tu ktoś zaskarzył ustawę i nam nie przyznali :wściekła/y: czekamy za decyzją sądu ...a kasa wpłacona

super te wszytkie kosze i inne rzeczy do pokoiku a my mamy tak mało miejsca że nawet nie miałabym gdzie postawić :-(

a na dodatek cieszyłam się na wykup mieszkania że pójdziemy na domek a tu ktoś zaskarzył ustawę i nam nie przyznali :wściekła/y: czekamy za decyzją sądu ...a kasa wpłacona
Kurcze Gosia ,wiem co czujesz,moi rodzice maja podobne problemy z wykupem mieszkania.

reklama
Do góry