Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
irtasia natchnęłaś mnie na pomalowanie ściany u Milenki, pokazuję efekty...
![]()
Najśmieszniejsze jest to, że Milenka płakała że jej muchy na ścianie wymalowałama teraz piszczy z radości za każdym razem jak wchodzi do pokoju, namiętnie obcałowuje biedronkę i prosi ślimaka żeby pokazał rogi ;-)

az mi tchu braklo poprostu bombowo
:-)irtasia natchnęłaś mnie na pomalowanie ściany u Milenki, pokazuję efekty...
![]()
Najśmieszniejsze jest to, że Milenka płakała że jej muchy na ścianie wymalowałama teraz piszczy z radości za każdym razem jak wchodzi do pokoju, namiętnie obcałowuje biedronkę i prosi ślimaka żeby pokazał rogi ;-)

PIEKNIE!!!!!!!Joasiek, ślicznie Ci to wyszło :-)irtasia natchnęłaś mnie na pomalowanie ściany u Milenki, pokazuję efekty...

No to ja poproszę ;-)kurde nie drazmy bo poprosza
![]()

:-)
He,he,to tak jak ja.A wyszło Tobie rwlacyjnie.Bardzo ładnie,niby kolorowo,a jakoś tak spokojnie,świetnie.Tycia malowałam wszystkim co miałam pod ręką, nie kupiłam ani jednej farby specjalnie do tej ściany. Wykorzystałam białą do sufitu, farby emulsyjne które mi zostały po malowaniu ścian kuchni i holu, mieszałam je z barwnikami, farbkami akrylowymi, nawet plakatówkami, wszystko do kupy![]()

To wez pedzel i daj czaduwow!!!!!!!! slicznie Josiek!!!!!!!!!!
ja tez tak chce!!!!;-):-):-):-)