reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pokoik dla maleństwa

reklama
Tomek dziękuje za pochwały :sorry2: Jak każdy facet je lubi i czuje się po nich dowartościowany ;-)
Mebelki są w kolorze klonu, specjalnie wybraliśmy taki jasny kolor, żeby wizualnie powiększyć pokój, zresztą rozplanowanie i wykonanie mebli na wymiar też zrobiło swoje. Jak dla mnie to szok, że wcześniej w pokoju była tylko Paulina ze swoimi pindlami i było mniej miejsca niż obecnie. No, ale już po kuchni wiedziałam, że warto.
Mąż zdolniacha, po prostu skarb:tak:Pewnie dużo taniej wyszło i oryginalniej, co najwazniejsze:-)
Oryginalnie owszem, ale czy tanio :confused: Nie wiem, czy tak tanio, materiał drogi, tyle, że robocizna własna. Na cały pokój wydaliśmy ok 3 tysięcy złotych, a więc wcale nie tak mało wg mnie, bo pokój nie ma nawet 7 metrów kwadratowych, ale był robiony od podszewki, łącznie z wymianą paneli, wymianą lampy, po prosu WSZYSTKO :tak:
a ja nie widze zdjec (widze dwa ju nawet korzystam z innej przegladarki i mi załadowac nie chce :( )

Ja też widzę tylko dwa zdjęcia:sorry2: Pierwsze i ostatnie:dry: Zapowiada się bardzo ładnie:tak: Szkoda, że nie widzę więcej:-(
Może poprostu Fotosik miał jakieś problemy w czasie jak próbowałyście oglądać :confused:

reklama
Do góry