Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W sieci jest mnóstwo przykładów prac zrobionych tą techniką, wystarczy wpisać w wyszukiwarkę "decoupage" a prace są naprawdę bardzo różne i można tak wiele fajnych rzeczy zrobić że ledwo się jedną skończy a już myślisz o tym co by tu jeszcze i jak
Ja jestem pod dużym wrażeniem że odważyłaś się już za pierwszy razem taki wielki kawał serwetki przyklejać, ja sama na początku się bałam i przyklejałam takie malutkie pićki 2-3centymetrowe
No i pokaż mi kobito gdzie można taką ładną doniczkę kupić, hmmmm? Bo ja nie widziałam, nie ma drugiej takiej na całym świecie, o! 
teraz to na pewno zrobie cos jeszcze. a z rozmiarem kawalkow serwetki to nawet moja glupia glowka nie pomyslala ze maly bedzie latwiej przykleic

Masz koło siebie również hurtownie talerzy?

NA TYM ZDJĘCIU jest podobny pojemnik, ale nie ma go już wyszczególnionego na dole.. trzeba by sprawdzić już w samym sklepie. My się niedługo wybieramy do Ikei więc przy okazji sprawdzę czy ten pojemniczek jest jeszcze w sprzedaży.
ja nie mam cierpliwości do takich robótek..:-( i niestety moj synek nie bedzie miał takich cudeniek...za to tatuś sie postarał by dostał odrazu piłkę do rugby( tak to się pisze?)...prosto z Walli.. Nie wspomnę juz o mundialowej piłce do nogi...ehh, zboczenie zawodowe