reklama

Pora na wizytę u doktora;-)

Olu to prosze zapytaj sie czy ta polozna to sie zalatwia oficjalnie przez szpital??Spisuje sie jakas umowe??Wiem,ze np na zelaznej tak jest i to zwieksza szanse przyjecia.Bo teraz sa takie tlumy na porodowkach, ze woalabym zrobic wszystko co moge zeby mnie przyjeli do wybranego przeze mnie szpitala.

reklama
mm - spisanie umowy z polozna z tego co wiem nic nie daje... Znajoma w bielanskim ma spisana - ale jak miejsc nie bedzie, to przeciez na sile jej nie wcisna... placi po wykonaniu uslugi mimo, ze umowa juz spisana...

Jedyne opłaty jakie bede ponosić to opłata co łaska (200zł) za poród rodzinny, położna będzie z polecenia lekarza nizależnie któa aktualnie bedzie miala dyżur :-) a sala 1 lub 2 osobowa po porodzie, nie na darmo płace lekarzowi za wizyty...

Minka - ja wlasnie liczylam na to sam, ze jak place za wizyty, to sam porod nie bedzie mnie az tyle kosztowal...coprawda lekarz mi mowi, ze mam sie nie martwic, ze miejsce w szpitalu mam zapewnione, no ale... Chyba na nastepnej wizycie musze go spytac czy jak nie zaplace to jak bedzie... sama nie wiem.
Trzeba mi bylo zostac w Gdyni, czyli tam, skad "przywiozlam sobie" Meza;-)

Ja dziś na wizycie byłam ;-) w końcu małą widziałam. Hihi już nie taka mała, bo 1990g dziewucha jak sie patrzy :-D niestety dostałam żelazo... no i znowu musze toxo zrobić :-( prawdopodobnie urozę wcześniej bo jak to mówi pan doktor nie zaryzykuje rozerwania no i jak tak dalej pojdzie to 4500g bedzie :baffled::baffled::baffled:
Łania chłopaki z Gdyni sa fajni !!!

ja się jutro wybieram na kontrole w związku z szaleństwami mojej szyjki i mam nadzieje że rozwarcie nie okaże się większe cały tydzień grzecznie leżakowałam z reżimem wstawania tylko do WC zero schylania się i przemęczenia nie żebym to wcześniej jakoś robiła ale pilnowałam sie jeszcze 10 razy bardziej lekki stresik jest ale wierzę że wytrzymamy z pszczółką tyle będzie trzeba :tak::tak:
Minka spora ta Twoja córcia :-):-):-):-)

Duza ta nasza córcia... gin powiedział że jak z USG będzie wynikać 4000-4500g to ide na przyspieszenie i nie bedziemy czekac do konca terminu...

reklama
Witajcie dziewczyny
Minka duża ta twoja córcia ale ważne że zdrowa.
Ja byłam wczoraj u lekarza i z dzidzią wszystko dobrze.
Niestety nie robił mi usg dopiero przy następnej wizycie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry