reklama

poród naturalny czy cesarka?

reklama
O kurcze, Agata, nie wiem czy mój M. da radę tak codziennie:) Po tylu miesiącach przerwy (bo póki co mamy celibat), po terminie porodu nagle będzie mi musiał "aplikować prostaglandyny" heheheh

Dzięki za radę:)
Hehe, to moze zacznijcie gromadzic i mrozic juz teraz (jak pokarm), nazbiera sie troche, a mezus bedzie mial radoche przy okazji.

pytałam moją ginkę i lekarzy na położnictwie i teraz już się tak nie robi. Jeśli pierwszy poród przez cesarkę, to można normalnie później rodzić. O ile względy medyczne pozwalają i nie dzieje się nic, co jest wskazaniem do cc. Czyli logiczne ;-)

Hehe, to moze zacznijcie gromadzic i mrozic juz teraz (jak pokarm), nazbiera sie troche, a mezus bedzie mial radoche przy okazji.

Anapi :))))))) dobre dobre mąż się uśmiał, powiedział, że dziś jak pójdę spać to pod prysznicem zacznie ćwiczyć:) Może mu dam pojemnieczek? Mam kilka na mocz;))))))

Kati nie powinno tak być ze jak pierwsza cc to i następne, to była stara szkoła. Teraz szpitale stosują procedury poród siłami natury za wszelka cenę, z jednej strony to dobrze bo poród SN jest zdrowszy dla obojga, gorzej jak zaczyna się coś złego dziać a personel medyczy nie reaguje odpowiednio, ale na to chyba juz nikt nie ma wpływu. Grunt ze coraz wiecej lekarzy podejmuje się porodow SN, w większości dlatego ze NFZ zwraca pieniądze tylko w uzasadnionych przypadkach cc, a na szczęście pierwsze cc nie jest wskazaniem do następnego cc.

Anapi my mieliśmy celibat jak miałam infekcje po antybiotykach całe długie 3 tyg !!!!
To było okropne :crazy:
Ale teraz możemy ćwiczyć na bieżąco :-D:-D:-D:-D;-);-);-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry