forever_young
Niemłoda mama Młodej
Koleżanka doszła - córką ma już 10 lat. Ale najdziwniejsze jest to, że chce mieć jeszcze dwójkę dzieci. Żeby była jasność własnych.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Renotka ja bym była bardzo chętna na poród do wody, ale nie sądzę żeby moje maleństwo zmieściło się w magicznej wadze 3500
Witam wszystkie przyszłe mamy. Postanowiłam się dołączyć bo też zaczynam mieć stresa przed porodem. Bardzo proszę o głos dziewczyny, które zastanawiały się nam porodem w wodzie albo mają jakąś znajomą, która by tak rodziła. Ja właśnie się zastanawiam nad tą opcją.
wanna też działa cuda.. nie miałam prysznica tylko wannę.. ale było fajnie...tak, już sam prysznic działa cuda - położna i mąż prawie siłą mnie spod niego wyciągali, bo już parte były a mi tam było tak dooooobrze![]()

Ja porodu do wody to bym się nieco obawiała - schiz typu troczki w czapeczce :-) - ale posiedzenie w wannie w trakcie.... z przyjemnością, no ale wszystko zależy jaka sala mi się trafi.![]()