szczesliwa
Fanka BB :)
a moja wydaje dzwieki takie jakby już chciała mówic hihi co jeszcze daleko do gadania ale chęci ma dobre 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Jak Julianowi włączy się bieg to cała kołyska chodzi.no i jak to zauważył mąż Maks "biega" i najlepiej mu wychodzi po przykryciu kocykiem.
potrafi też włączyć "bieganie" w wanience.
no i coś co od jakiegoś czasu mnie rozczula - głaszcze mnie po ręce przy karmieniu lub wyciska rączką mleczko z piersi

Nasz syn też dostał "śliniaka".Do przebierania nóżkami i łapkami na akord rozmawiania ze wszystkimi domownikami dołączyło jeszcze robienie bąbelków ze śliny i jak jest baaardzo czymś przejęta to ślini się wygląda przy tym bardzo słodko.
Jak trzymym go na rękach i moja ręka znajduje się w zasięgu jego ust to przysysa się jak pijawka, a ja cała obśliniona jestem.
Często pojawiają się też bąbelki.
Ubaw przy tym mamy po pachy. :-)po piersi też mnie głaszcze - a raczej przytrzymuje ją ,żeby mu czasem nie uciekła;-) albo chwyta mnie za bluzkę jak pije