szczesliwa
Fanka BB :)
spaczyna ale super fotka! :-) hihi
a moja z postępów to jak sie karuzela wyłączy krzyczy aaaaaaaaaaa
a moja z postępów to jak sie karuzela wyłączy krzyczy aaaaaaaaaaa

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

no i slicznie pluje zupkami i deserkami jakie jej zaczelam od 2 tg podawac no to i ja sie pochwalę)
moja Hania to gaduła nie z tej ziemi jakbym mogla to mms bym Wam wysłała, jak to sie żali na Mamę) ładnie trzyma zabawki, grzechotki itp, tz sie bawi w chowanego z pieluszką,i siada podciągana za łapki
) tylko żatko smieje sie w glos, czescie jest to smievh połączony z bulgotaniem robi takie :hyyyyyyy
no i slicznie pluje zupkami i deserkami jakie jej zaczelam od 2 tg podawac
![]()

wczoraj poszłam nastawić sobie wodę na kaszę, Młody rozmawiał ze zwierzątkami na ochraniaczu w łóżeczku, jak po mniej więcej minucie wróciłam, leżał już odwrócony o 90 stopni i ładował stópkami w łóżeczko
co do paluszków w buzi - u nas podobnie, prawie cała dłoń, i bardzo lubi przez te paluszki gadać...
potrzeba matką wynalazku - jak matka robi obiad paluchy w paszczę , rozhuśta fotelik i cały zadowolony

Od kilku dni juz sie nawet smieje na glos!!Niekiedy sie tak slodko zawstydza a wtedy chowa glowke i sie usmiecha delikatnie.Gadula z niego straszna!!Czesto jak z nim gadam to mi sie zali i przy tym taka minke ma jakby mi wszystko tlumaczyl
Jak siedzi w bujaczku i Go nikt nie buja to rowniez sie sam buja ruszajac i "tupiac" nozkami w bujaczek.Lapie zabawki a ostatnio jak mial gryzaczek a raczce to pakowal do buzki.Kiedy klade Go na brzuszku to obraca sie nawet wokol wlasnej osi!!!A no i co najfajniejsze...jak jest rozzalony i nikt nie zwraca chwile na niego uwagi to zaczyna "plakac" oczywiscie jest to placz bez lez i tylko tak wyje smiesznie i ma takie oczka,ze chcialoby sie Go normalnie zjesc!!!Uwielbia usypiac i sie uspokaja przy piosence evanescence-lithium:-)