reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Postępy naszych dzieci :)))

Ja pozwalalam Maciejkowi i pozwalam Alankowi lapac kaczuchy na karuzeli-super zabawa. Karuzela Maciusiowi nigdy nie spadla, najwyzej przekrzywiala sie na bok(ja mam przymocowana z boku lozeczka). Dopiero jak byla baaaaaardzo napieta juz to ja zbralam.

reklama
no widzisz! A ostatnio mówilas ze on to nawet nie probuje - a tu takie zaskoczenie :) Brawo dla Antka Zobacz załącznik 225359
dziękujemy za brawa :) właśnie nic nie zapowiadało zeby cos takiego miało się wydarzyć.

Super!
A moj to jakis leniuch, b na boczek to i owszem, a na brzuszek nie. Jak mu pomoge to na poczatku jest zdziwiony a za chwile wrzeszy jak opetany :/

Z boczku chyba są lepsze widoki :) chciałabym usłyszeć jak krzyczy opętany :D

Nie wiem, czy potrafię to wytłumaczyć, ale Zuzia robi tak smiesznie ustami jakby pierdziała ;-) I robi to od kilku dni i podczas jej gaworzenia, często zaczyna pluć na prawo i lewo i tak śmiesznie "pierdzieć". Kolejny postęp: siedzi bez podparcia!

Nie wiem, czy potrafię to wytłumaczyć, ale Zuzia robi tak smiesznie ustami jakby pierdziała ;-) I robi to od kilku dni i podczas jej gaworzenia, często zaczyna pluć na prawo i lewo i tak śmiesznie "pierdzieć". Kolejny postęp: siedzi bez podparcia!

Natalunia gratuluję :) ale z drugiej strony , czy to nie za szybko tak małej sadzać, czy to dobrze dla jej kręgosłupa. ?

reklama
Ja tam się wściekam na A jak mi sadza Joasie. Ta też siedzi jakies 5 min, poźniej przeważnie się "gibnie" na lewo czy prawo. Ale ja tam wolę tego nie robić. Poczekam az sama zacznie siadac. Na razie tylko podciaga się do góry.

Do góry