Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Martynka ma już niezłe przyspieszenie gdy tak pełza po całym domu. A najszybciej pełza, jak ją ciągnie tam, gdzie nie pozwalamy:-)
Kilka razy sama wstała, ale ja ją motywuję do raczkowania. Jeszcze ma czas na chodzenie...:-)
Filip się rozraczkował I wstaje!!! Niezły szok przeżyłam jak leżę sobie na sofie, oglądam tv, Filip bawi się na podłodze, nagle patrzę, a on stoi przy drugim końcu sofy... To mi uzmysłowiło jak nasze dzieci są już duże...
Oliverek jest bardzo silny potrafi obracac sie sam z pleckow na brzuszek i z glowa uniesiona wysoko i wyprostowanymi raczkami,kolysac sie do przodu i do tylu ok.15 min.Smieje sie do wszystkich i reaguje na rozne dzwieki,osoby i zabawki.To jest wprost niemozliwe ile on ma w sobie emocji to sie smieje to znowu jest powazny jakby niewiem ile juz przezyl.Jest kochany i uroczy a te jego minki wszystkich poprostu rozbrajaja. :-)
DZisiaj Giga pierwszy raz wstała do siadu z leżenia...byłam w szoku. zresztą zawsze tak jest jak zrobi coś nowego- nie mogę uwierzyć że już taka duża..mówi mama i tata już kawałek, robi pa pa, "klaszcze" w dłonie jak się mówi brawo. I co najgorsze jest rozpieszczona i nie potrafi usiedzieć w miejscu