Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
moja jagunia od dwóch dni chce leżeć na brzuszku !!! fakt,że tylko ok 10 max 15 minut, ale dla mnie jest to olbrzymi sukces..a jak ładnie podnosi główkę...
U nas naprawdę pomogły. Jaś oczywiście dalej czasem się złości i wytrzymuje na brzuchu kilka minut, ale głowę unosi juz naprawde wysoko. W zasadzie wspiera się na przedramionach, podnosi do góry nóżki i robi "syrenkę" ;D
A moja Patrycja znalazła sobie dziś zabawę. Leżąc na moim i swoim brzuchu przekręcała się na bok i ... lądowała na łóżku (oczywiście pod kontrolą). Jak pierwszy raz spróbowała miałam niezły ubaw. ;D
moj ma taka mini silownie na ktorej wisza zabawki(taki palak) i sobie uderza w nie-pewnie nie swiadomie bo macha tymi lapkami tak jak leci ale jak puknie i mu stuka buja sie to oczka takie zdziwione i wybaluszone "co sie dzieje" ;D
jak ma dobry humorek glowa idzie wysoko
ale przewaznie glowka lezy a pupa sie podnosi
pocwiczymy to co jas
Dziś na rączkę Filipowi założyliśmy grzechotkę, ponieważ też macha rączkami jakby latał przy okazji mu ona grzechotała - i też patrzył się w jej kierunku baaardzo zdziwiony
W ogóle z dnia na dzień zauważam, że mały coraz więcej chce po prostu być ze mną i "rozmawiać" Kładę go sobie na kolanach i potrafimy sobie tak uśmiechać się i uśmiechać, gaworzyć i gaworzyć I wydaje z siebie coraz bardziej "skomplikowane" dźwięki - to jest takie słodkie i cudowne, prawda?