K
KingaP
Gość
chodzi o to, że my Maksa niczym nie myjemy - żadnym żelem, mydłem, tylko cały od stóp do głów wodą z wanny z płynem do kąpieli
![]()
a to wstyd??

dobrze, że myjecie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
chodzi o to, że my Maksa niczym nie myjemy - żadnym żelem, mydłem, tylko cały od stóp do głów wodą z wanny z płynem do kąpieli
![]()

Wczoraj byłam u gina na kontroli i USG pokazałam Majowi zdjęcia i tłumaczę jej że dzidzia mieszka w brzuchu juz ma raczki i nozki i bedzie niedlugo czuc jak kopie. Na to Maja z oburzeniem przemawiajac do mojego pepka, "dzidzia to moja mama, kopac nie wolno".

....świetna ta twoja córa........uśmiałam sie do łez 

Iga dalej ma obsesję na punkcie mojego brzucha, więc jej czasem opowiadam, że jak była malutka, to mieszkała u mamy w brzuszku, ale bardzo mamusię kopała i pan doktor musiał ją wyjąć. a Iga na to fachowo "pan doktor rozciął brzuch wilkowi????, wyjął Igusię" 
no, mówię podobnie.