kiniusia
Mamusia Bartusia :)))
U mnie to samo...u mnie cały czas brak ochoty![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie to samo...u mnie cały czas brak ochoty![]()
Póki brzuchol jeszcze aż tak bardzo nie przeszkadza, chociaż już się z mężem ostanio śmialiśmy że teraz nam się brzuchy o siebie obijają a co to bedzie później

A u mnie jest zastoj na maxa :-( Ja to bym moze i nawet cos pobaraszkowała, ale mój M ma blokade, bo sie boi że nam zrobi krzywde... Mimo, że mu tłumaczę, że nie ma pzreciwwskazań i ze lepiej teraz niż po urodzeniu dzidzi - bo wtedy to już napewno nie będzie nam się pzrez jakiś czas chciało... Nie wiem co z tym zrobić? Boje się, że odwykniemy całkiem!Ja tam jak zwykle caaaaały czas na wysokich obrotach pod tym względem :-) tylko TŻ zapracowany, to nie zawsze ma siłęAle długi weekend idzie to nie dam mu za bardzo się lenić ;-)
A u mnie jest zastoj na maxa :-( Ja to bym moze i nawet cos pobaraszkowała, ale mój M ma blokade, bo sie boi że nam zrobi krzywde... Mimo, że mu tłumaczę, że nie ma pzreciwwskazań i ze lepiej teraz niż po urodzeniu dzidzi - bo wtedy to już napewno nie będzie nam się pzrez jakiś czas chciało... Nie wiem co z tym zrobić? Boje się, że odwykniemy całkiem!

A u mnie jest zastoj na maxa :-( Ja to bym moze i nawet cos pobaraszkowała, ale mój M ma blokade, bo sie boi że nam zrobi krzywde... Mimo, że mu tłumaczę, że nie ma pzreciwwskazań i ze lepiej teraz niż po urodzeniu dzidzi - bo wtedy to już napewno nie będzie nam się pzrez jakiś czas chciało... Nie wiem co z tym zrobić? Boje się, że odwykniemy całkiem!