Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja już nie wiem jak to z tym melkiem, jak powiedziałam wcozrja położnej że chciałabym mleko kupić to powiedziała ze broń boże że jwrazie w jak by coś było nie tak to dać herbatkę z kopruDziewczyny, jakie mleko kupujecie na początek dla Maluszków???
Ja chce karmić piersią, ale wiadomo jak to jest...może nie być pokarmu, mały może nie chcieć ssać, mleko musi być. Jakie???

no to chyba jednak kupię - myślałam nad bebilonem 1.Ja kupuje mleko, bo nie chce przezyć tego co z Kacprem. Mleka u mnie w cyckach było zero a mały beczał i mama na gwałt leciała do apteki kupić mleko i butelke, bo tez słyszałam że mleko będzie, że nie potrzeba itd. Taa mleko pojawiło się w 7 dobie! i to całe 30ml! Sama woda. To był mój nawał pokarmu a po tym nic. A co dziecko miało jeść? a mały był tak żerny że jak miał tydzień to setke wypijał co 3 godziny. więc ja przezornie wole to mleko mieć niż słuchać płaczu dziecka bo jest głodne. W szpitalu mi nie płakał, bo głodny nie był, do cycka go przykłądałam pomimo tego że nic nie leciało, Wyszliśmy ze szpitala do domu w 2 dobie i wtedy dziecko już mogło się domagać jedzenia, a ryku było oj sporo jak głód poznał. Walczyłam o pokarm jakieś 2 tyg i sama położna mi powiedziała na wizycie że nie mam co się męczyć, a przy okazji dziecka.