Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ubranka te co prałyście to w jakieś torebki pakowałyście?
Zamierzam od jutra się za to wszystko wziąść i nie wiem czy przez tyle czasu leżąc w komodzie się jeszcze przypadkiem nie zakurzą.

Ja jestem przerażona widzę że większość z was ma juz wszystko poprane poprasowane a ja jestem w lesie jeszcze nic nie zrobiłam....jutro się od rana biorę chyba że pogoda się popsuje....
A z kosmetyków to co macie na początek dla dzidzi? Boję się że za dużo tego nakupuje a potem i tak będzie to leżeć nieużywane.

:-( Do tego zaczely mnie nekac okrpone sny nocami... Ze mi wody odeszly i sobie o tym zapomnialam, wiec za dlugo z dzidzia bez tych wod chodzilam.. I takie tam rozne okropienstwa...
Tylko mnie te zmory nekaja czy Wy macie podobny problem ?
Ale i tak juz ciezzzzkooooo.. A jaka sie zazdrosna zrobilam o te wszystkie chudzinki i drobinki mykajace (nie w ciazy) w krociutkich spodniczkach, slicznych bluzeczkach, opalone, zgrabne laski..Boze ich ich jest 

;-);-);-) A ja tym czasem sobie puchne ;-)
Ja jestem przerażona widzę że większość z was ma juz wszystko poprane poprasowane a ja jestem w lesie jeszcze nic nie zrobiłam....jutro się od rana biorę chyba że pogoda się popsuje....
A z kosmetyków to co macie na początek dla dzidzi? Boję się że za dużo tego nakupuje a potem i tak będzie to leżeć nieużywane.
. Ja mam prawie wszystko już kupione ale nic nie poprane. zekam aż mąż przywiesi sznurki na balkonie :-) wogóle mam bajzel w domu, nic mi się nie chce robić ostatnio. leń totalny