reklama

Pytania i odpowiedzi

ubranka angielskie nexta, mothercare , adams itd są świetnej jakości i dużo tańsze niż u nas (tam 0 % VAT na dziecięce rzeczy, a jak przeceny to naprawdę mega)

może poproś o takie większe, na później :)

reklama
Agucha poproś ją jeśli znajdzie o wodę koperkową tam to się nazywa greep wather . to super jest na kolki a w Polsce już nie ma nigdzie.
A dziewczyny zadam bardzo głupie pytanie prasujecie ubranka maluszka od środka i od zewnątrz czy tylko w środku czy ja?

Agulka ja będę prasować od wewnątrz ... wywine sobie wszystkie na lewą stronę i siup ;) chyba że coś będzie upartego to wtedy z zewnątrz też :) ale lepiej od środka to tak koloru ponoć nie traci materiał

Agucha poproś ją jeśli znajdzie o wodę koperkową tam to się nazywa greep wather . to super jest na kolki a w Polsce już nie ma nigdzie.
A dziewczyny zadam bardzo głupie pytanie prasujecie ubranka maluszka od środka i od zewnątrz czy tylko w środku czy ja?

ja prasuję od wewnątrz, prasowanie usuwa resztki proszku do prania, który moze podrażnić skórę.
Przy Łukaszku przed porodem byłam taka nadgorliwa ze prasowałam po obu stronach:-) po porodzie niestety nie było na to czasu i tylko od wewnątrz.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry