reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pytania i odpowiedzi

ubranka angielskie nexta, mothercare , adams itd są świetnej jakości i dużo tańsze niż u nas (tam 0 % VAT na dziecięce rzeczy, a jak przeceny to naprawdę mega)

może poproś o takie większe, na później :)

reklama
Agucha poproś ją jeśli znajdzie o wodę koperkową tam to się nazywa greep wather . to super jest na kolki a w Polsce już nie ma nigdzie.
A dziewczyny zadam bardzo głupie pytanie prasujecie ubranka maluszka od środka i od zewnątrz czy tylko w środku czy ja?

Agulka ja będę prasować od wewnątrz ... wywine sobie wszystkie na lewą stronę i siup ;) chyba że coś będzie upartego to wtedy z zewnątrz też :) ale lepiej od środka to tak koloru ponoć nie traci materiał

Agucha poproś ją jeśli znajdzie o wodę koperkową tam to się nazywa greep wather . to super jest na kolki a w Polsce już nie ma nigdzie.
A dziewczyny zadam bardzo głupie pytanie prasujecie ubranka maluszka od środka i od zewnątrz czy tylko w środku czy ja?

ja prasuję od wewnątrz, prasowanie usuwa resztki proszku do prania, który moze podrażnić skórę.
Przy Łukaszku przed porodem byłam taka nadgorliwa ze prasowałam po obu stronach:-) po porodzie niestety nie było na to czasu i tylko od wewnątrz.

Agulka ja po 2óch stronach prasuję :) ale to chyba dlatego, że tak mi się te ubranka maleńkie podobają:-)
Podejrzewam, że później tylko po wewnętrznej jednak będę :)

reklama
Do góry