reklama

Pytania i odpowiedzi

reklama
Mi się opcja wpinania fotelika do stelaża wózka bardzo przydała ponieważ Franek jako mocno kolkowe dziecko trudno zasypiał a jak na spacerze się rozbudził to potrafił tak płakać aż do powrotu do samochodu więc ja często zapinałam fotelik na ramę wózka jak tylko zasnął mi w samochodzie. Poza tym kolkowe niemowlęta czasem łatwiej uspokoić w takiej lekko skulonej pozycji w ciasnym foteliku gdzie czują się bezpieczniej niż w gondoli wózka. Zwykle jest inaczej bo nie każde dziecko takie trudne jak Franek ale piszę że może się i tak przydarzyć więc ta opcja czasem niespodziewanie staje się niezbędna.

Dlatego każdy musi po sobie zobaczyć czy mu się ta opcja przyda czy też nie. Bo koleżanka koleżanką a życie życiem. Jeśli jednak można z takiej opcji skorzystać by kupić adaptery do danego wózka i fotelik to myślę, że warto - najwyżej się z tego nie skorzysta.

reklama
ann tetrę i flanelki białe prałam razem na 50 st. a flanelki kolorowe z kolorowymi ciuszkami na 40 st. Wszystko ładnie odświeżone, ale pewnie jak już będą w użyciu to trzeba będzie system zmodyfikować :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry