reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pytania i odpowiedzi

Doe ty pipawko zaraz do Ciebie przyjadę i dostaniesz na gołą dupkę :cool2:
będzie ok , zobaczysz :laugh2:

a wiecie co jak tak wieczorem lezę do spania już w pozycji na wznak to wydaje mi się że podbrzusze mi się napina :confused:
i nie wiem czy to właśnie dzidzia, czy to może te skurcze, które niby już się mogą pojawiać ?

reklama
nadalka, czyli powinno Doe do bańki przeniknąć co mamy jej do przekazania we dwie ;p
a napina się pewnie się powiększa tam ta maciczka Twoja ;) przecież Ty masz już dużą dzidzkę ;) ja jak prostuje ręce i nogi w łóżku to mnie czasami aż zwija potem jak się zapomnę i wyciągnę ;p najpierw wyciągam nóżki , potem podkurczam i wyciągam łapki do góry ;D

Dziękuję Wam bardzo, bardzo... wiem ze niepotrzebnie oglądałam ten film i do tego fora dzisiaj przeglądałam i totalnie się zdołowałam :-(ale już staram się być silna - jeszcze raz Wam dziękuje za odpowiedzi i wsparcie. Tak to jest jak się skończyło 34 lata a po łbie latają głupie myśli...

Doe , przecież Ty młoda dupa jesteś :) !! ja rozumiem żebyś Ty miała 45 lat to można się coś zamartwiać , ale eejjjże 34 lata to jeszcze siksa młoda :p :)
kiedy masz usg ?

To się dobrały 2 pipki :-) Dziękuję raz jeszcze :tak: na wizyte ide 13 stycznia w piątek do mojego doktorka już dawno zapowiedział że będzie dokładne USG. Genetyczne badania w poniedziałek 16 stycznia, więc jeszcze trochę.

reklama
ooooooooo losie ! :p ale Ty widzę dzisiaj na prawdę masz genetycznie zrypany humorek....
13 jak lekarz nie zobaczy nic niepokojącego , to Ci powie że wszystko jest dobrze i nie ma się co martwić ;)

Do góry