reklama

Pytania i odpowiedzi

reklama
No myślałam żeby do karmienia, cyca wyciągnąć i będzie ;-) Ale może faktycznie dobrze zwracacie uwagę, że czegoś jej może brakować ;-) Dziękuję :-)

Twilight ja uważam, ze do szpitala też może krępować na ramiączkach. Bo to się np. stanik zdejmie to tak dziwnie jakoś. Ale to już sama postanowisz:) Taka z guziczkami pewnie będzie praktyczniejsza. Ale po domu ta Twoja okiej:) Chociaż dojdzie stanik i wkładki co trzeba zdjąć i jeszcze wyjąc cycucha;)

ja Wam powiem że w szpitalu to żadna się nie będzie wstydziła bo i tak krocze trzeba wietrzyć itd
nie wiem jak u was salki są bo u nas 2 osobowe pokoje więc tak sympatycznie ale pewnie zależy na kogo się trafi :D
bo ja przy Zuzi wpierw byla koleżanka a potem Cyganka mi sie trafiła której to było 6 dziecko a jaki tabun ludzi masakra jakas :szok:

Ja korzystając z doświadczenia koleżanek, ale i swojego do porodu polecam jakąś gorszą koszulę, takiej której w razie czego nie bedzie zal wyrzucić. U nas sama położna poleciła mi bym do samego porodu ubrała szpitalna koszulę i całe szczescie, że tak zrobiłam, bo miałam cała brudna z krwi z tyłu...

reklama
Heja dziewczyny, tez mam do Was pytanko, powiedzcie mi prosze czy wszystkie macie zamiar karmic piersiami ? Powiedzcie mi tez, jakie mleko w proszku polecace, jaki jest jego mniej wiecej koszt i na ile starcza takie opakowanie... Chcialam zrobic rozeznanie ;-) Dziekuje Wam pieknie za pomoc !

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry