• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Remonty i urządzanie wnętrz

reklama
U mnie w rodzinie wszyscy te tanie panele destruują - ciotki wysypały gorący węgiel, u rodziców spadł telewizor i w drugim miejscu coś tam innego ciężkiego i są dziury :dry: Ale może jakieś chodniczki itp na wierzch...

My się zanosi że będziemy mieli turecki dywan na razie od teściów. Zanim zarobimy na swój ;-) Ciekawie będize....:-D

hehe, dziewczyny, tak odnosnie wczorajszej wypowiedzi, w sumie nie pamietam juz, co pisalam, ale jedna uwaga, heh -
mam teraz drzwi z porty, wlasnie porta nova, kol. orzech 4 tylko model 5.1 i 5.2 ;-) i nie chce bron Boze obrzydzac czy cos, bo sa naprawde ladne, ale - poniewaz my jestesmy niestety muczascie niezadowoleni, mam dla was jedna rade - starajcie sie ostroznie z nimi obchodzic, bo nam juz okleina w kilku miejscach odpadla i na klej superglue sie trzyma teraz. brr.
dlatego ja juz nigdy nie kupie okleinowanych, niestety.
wybralismy sobie na razie w takim sklepie, co wspolpracuje z fabryka drzwi fornirowanych i w 3,5tyg maja nam zrobic na zamowienie drzwi w fornirze 5mm, jakies jasne, a wzor - dwie duze szybki i dwie cieniutkie, na dole pelne.
i maja nam wyjsc 800zl z oscieznica, wiec niezle.

Dita
- super, ja tez bralabym panele, gdyby nie moj m i jego rodzina. ;-)
najtansze - nie najtansze, jak mowi Roni, bardzo wytrzymale i ladne.

aha, i co do lozka ;-) my szukamy takiego z zaokraglonymi rogami, coby siniakow uniknac. ja mam regularnie siniaki na nogach i przetracone male palce ;-)
to z szynaki jest wlasnie takie zaokraglone, ale jeszcze szukamy z drewna jakis. moze wlansie z ikei wezmiemy, byle okragle nogi mialo.
ale z meblami ja na razie sie wstrzymuje, bo bez nich mozna mieszkac, a nie mam kiedy o tym myslec.
choc w sumie wczoraj w ikei znalezlismy idealna kanape (no prawie, bo ja chcialam naroznik, ale z tym slabo, zeby byl wygodny i fajnie sie rozkladal) ze skory i fajny taki regal - besta chyba - do salonu.

ja nie wiem, wsio z ikei bede miec :szok:
dramat ;-)

kasia_z - hehehe, skrajne przypadki. ja na szczęście w salonie będę mieć płytki, natomiast panele jedynie w sypialniach, tam raczej telewizory i gorące węgle nie bedą fruwać;-)

Ja podejrzewam, że u mnie w domu też by nic nie fruwało, moja rodzina jakaś wypadkowa tylko :-D

Aenye - fajne drzwi wg architekta znajomego (czyli takie co nie odłazi okleina/fornir i nie wyglądaja jak z papieru) zaczynają się od 1200 zł. Więc mamy Portę ;-)

Aenya kuchnia super :tak::tak:
A jesli chodzi o meble szynaka to mam pare zastrzezen, nie polecam :-(:-( sie ruszaja całe sa mało stabilne
Produkty System KK
mam taki zestaw i fajnie wyglada gorzej z jakościa ale moze łózka sa inne np niechcacy stuknełam krzesłem w kant i wcale nie tak mocno i mam obite i wklesłe :confused:
taka moja tylko dygresja ;-)

wklejam fotki mieszkanka:

blok (nasze mieszkanie po lewej stronie na samej gorze):

tu bedzie kuchnia (aneks):

salon:

salon cd:

dalej salon (po prawej bedzie kuchnia, obok okna):

pokoik dzieciecy:

widok z salonu i pokoju dzieci:

szczyt Gory Markowcowej (widoczny z salonu):

sypialnia:

widok z kuchni i sypialni:

widok w zblizeniu (Zatoka Gdanska):

aenye - pięknie.
Naprawdę super.
te widoki zapierają dech.
I morze i góry:tak:
A możesz wkleić plan mieszkanka? Może wklejałaś już, ale zapomniałam;-)

reklama
Dita, prawda..? nie chwale sie, skad, tylko ciesze..!
smiejemy sie, ze kupilismy cudny widok, a mieszkanie gratis :-D

dla tego widoku warto bylo wziac 20m mniejsze mieszkanko!!..

planu nie mam, jak zrobie, to wkleje :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry