• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Remonty i urządzanie wnętrz

reklama
acha i miedzy korytarzem, salonem i kuchnia zrezygnowalismy ze scian, wiec jest otwarta przestrzen, maly pokoik Agatki, wiekszy nasza sypialnia

fajne mieszkanko :-)
ale szkoda, ze tak duzo zmarnowanego miejsca na przedpokoj. grrr. mielismy przez to problem z wyborem mieszkania, bo w wiekszosci budownictw tak robia wlasnie, grrr

helou
ja tu pierwszy raz :-p

aenye gratuluje mieszkania, piekne widoki!

ja dzisiaj zamowilam w koncu ogromne lustro do lazienki :-)
a jutro przychodzi stolarz i bede miala juz wstepne projekty szafek w lazience i wc
w koncu!!! bo juz dziury pod blatem z umywalka nie moglam zdzierzyc

no i zamowilismy taki parawan nawannowy do wanny zeby woda sie nie lala jak bierze sie prysznic :tak:
http://allegro.pl/item266778316_novellini_aurora_1_parawan_nawannowy_gratis.html

no tak Aenye ale teraz mamy 40 m wolnej przestrzeni po wybiciu scian, pewnie ze moglaby byc wieksza np. lazienka, ale w sumie to mi sie to podoba, bo wole tak niz jakies klitki miec, a tak sobie zabudujemy czyms a la komandor w przedpokoju i dzieki temu bede miala sypialnie mniej zagracona

reklama
nie zajarzylam wybicia scianki miedzy salone i korytarzem :-D
a komandor gdzie? tak jak na focie?

w ogole mamy podobny rozklad :-)
my tez mamy spory przedpokoj, ale tak fajnie sie sklada akurat, ze mozemy go zabudowac (scianka normalnie) i bedzie garderoba regularna, z drzwiami :-D moze z 2m tam bedzie, ale zawsze graciarnia, wszystko mozna upchnac :-)

a oto plan, malo widac pewnie, ale jak sobie powiekszycie, bedzie wsio czytelne
ofcoz nie robimy tak jak na rysunku kuchni itepe :-) ale scianki zostaja mniej wiecej tak.

a i ladny adres bedziemy miec :-) ul. Podgórna :-)

Załączniki

• plan podgornej.jpg
    plan podgornej.jpg
    60,1 KB · Wyświetleń: 97

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry