• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Remonty i urządzanie wnętrz

Lucky kochana SUPER!!!!!!!!!! no to masz ciepełko:tak::-D bardzo sie ciesze:-)
Kamila - wow:szok::-) dawaj foty swej roboty:tak::-D
Kasiu - szkoda, ze takie przeboje:-( ale Darek ma moc, wiec spoko:tak:

No i wszystkim pominietym w poscie remontowym bb dziewczynom gratki:cool2:

reklama
Parkiet to akurat jest ok, trzeba tylko jeszcze raz przecyklinowac nie zepsutą maszyną. Oczywiście też nie wygląda tragicznie, wręcz osoby postronne zanim im powiemy to nie widzą. No i też wszystko będzie zasłonięte dywanami tak naprawdę.
Za parę lat jak dzieci podrosną to i tak jeszcze raz będzie cyklinowane, na razie nie ma sensu za bardzo bo Piotruś plus rowerek i tak z lakieru zrobi miazgę ;-)

ja jak sie nie wyprowadzimy z tego mieszkania za jakis czas to bede musiala robic generalny remont

Hania wczoraj kolejna sciane pieknie ozdobila swoim bohomazem, a jak z siebie dumna byla:szok:

o podlogach nie mowie nic, mamy panele drewniane i miejascami sa mega porysowane, coz...

u nas jak koles robil remont i kladl listwy przypodlogowe w sypialni,potem je okleil tasma jak malowal i jak zerwal tasme malarska to razem z bejca czy czyms tam

okazalo sie ze nie takie listwy kupili, mial to poprawiac, ale oczywiscie na koniec sie zesmy poklocili na maxa i tak zostalo

wyglada jak bysmy specjalnie listwy postarzali he he

a kolesiowi nie zaplacilam calej sumy, jakie szczescie, bo dusil mnie zebym juz mu wszystko zaplacila, a on przyjdzie i porpawki zrobi ( znajomy rodzicow)

i z takim tekstami, pani Aniu a pani mi nie wierzy ze przyjde?
ja na to panie Z. a pan mi nie wierzy ze panu zaplace:-D

no i tak to sie skonczylo

on nie przyszedl
ja nie zaplacilam:-D:-p

teraz sie z tego smieje, ale wtedy to normlanie nerwice mialam przez te remonty

Od trzech dni moje kochanie dzielnie działa na naszej budowie małej co juz bardziej przypomina cos gdzie mozna zamieszkać pomaga mu brat bo on ciemny troche w te klocki :-D:-D dzisiaj montuja podswietlenie mojej pieknej połki :tak: jak zagipsują to zrobie fote sie pochwale bo narazie to słabo to wygląda sama płyta gipsowa
Podłoge w trakcie decydowania bambus afrykański, dąb bielony, woodart :confused: wezme deski zawioze do mieszkania jak juz pomalujemy i oblukam co najbardziej pasuje
Kasiu super ze "fachowiec" umiał sie zachowac :tak: i kase oddał
Aenya bedzie dobrze powiecie dokładnie dla majstra co i jak z kaflami i zakuma zrobi ladnie cycuś glancus bedzie :tak:

To super, Kamila. Życzę szybkiego wykończenia domostwa :-)

A ja mam pytanie - znacie może jakiś fajny patent na sznurki na pranie nad wannę? :confused:Coś składanego co w miarę ładnie wygląda (nie jak suszarka za 20 zł z hipermarketu ;-)). I żeby to było na ścianie/suficie a nie wolno stojące :-)
:confused:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry