• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Remonty i urządzanie wnętrz

reklama
Może moze:-D:-)
Dzieki dziewczyny:-)
Jeju wiecie jakie całkiem inne życie jak ciepło w domu:-D Dzieciom wiecej można
jak fajnie jak lataja po domu a ja się nie martwie ze chore beda:happy2:

Lucky, GRATULUJE!!!!!!

nie chce nic mowic, ale codziennie, jak marzlam u siebie w domu (mimo cieplych kaloryferow miewam takie strzyki), albo jak kapalam Filipa, albo jak budzilam sie w nocy wstac do niego i marlam - myslalam o was i truchlalam.. strasznie sie ciesze, strasznie, bo dla mnie zimno to jeden z najgorszych koszmarow!.. i tez martwilam sie o wasze zdrowie, az nie wierzylam, ze sie bez chorob obedzie :-) jestescie wielcy i zahartowani na maksa teraz!
buziaki ogromne!!!

Co do cykliniarza... mój najlepszy z mężów się z nim spotkał i ... gośc oddał nam kasę... :tak: I tak tego nie poprawimy, bo to by oznaczało miesiąc dłużej gnieżdżenia w kawalerce, będziemy mieli parkiet w prążki trudno. Dywan się położy i nie będzie widać ;-) Ale fajnie że oddał, przyznam że nie wierzyłam... :-)

reklama
kasia, gratulacje!!! ale fajnie :-) szczescie w nieszczesciu w sumie, ale przynajmniej macie kase, by cos z tym zrobic za jakis czas. dobrze, ze troche wstydu koles ma.

generalnie ja bym jeszcze kazala oddac za parkiet ;-) hehehehehhe :-D ale bez wiary w powodzenie :sorry2:

a my wczoraj zakupilismy podloge wreszcie, ten bambus, i mielismy farta, bo obnizyli cene :-D z 89/mkw na 79/mkw :-D :-D :-D mamy juz troche na klej :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry