• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Remonty i urządzanie wnętrz

Hmmm w sumie nie jet tak źle, fakt faktem ni hu... nie jest to kolor kawowy i nawet nie mam zielonego poijęcia co to za kolor. Dlatego tez musiałam wykonać szablony aby jakoś to wyglądało. Zaznaczam zadna rewelacja, poprostu odświeżyłam ściany po picassach Laury:cool2:
Tak mniej więcej to wygląda
dsc00429pp4.jpg

A tak wygląda szablon
dsc00430qg8.jpg

M mnie przeklnie za te kwiatki:szok::-D

reklama
Czarna bomba wzorek:-):-):-)

Lasencje a ja mam pytanie;-) -może któraś z Was się orientuje w takich sprawach:happy2:
nie wiecie przypadkiem czy trzeba mieć pozwolenie jakieś z gminy (czy innej placówki) jak chce sie zrobić pokoje ze strychu:confused::confused:???

czarna, no co ty, dla mnie typowa kawa z mlekiem ;-) serioza! i mam z deka podobny u siebie ;-)
a wzorek fajoski! ze ci sie samej chcialo.. :szok:

czarna551
- na pewno musisz gdzies to zglosic, chyba, ze chcesz nielegalnie robic remont. ja robilam nielegalnie i wiem, ze juz ostatni raz ;-) bo sasiedzi mieli na mnie haka. jak uwazasz. ale na pewno musisz zrobic jakis przyblizony plan remontu, jesli obejmuje przenoszenie scian i instalacji - to musi to ktos profesjonalnie narysowac, choc w miare.

dokladnie tak mam kilka koszykow wiklinowych w ktroych trzymam jakies rajtuzki Agatki i inne pierdolki, no i obowiazkowo pare ksiazek, super sprawa, jak juz bedziemy urzadzac nasze mieszkanko tez sobie tak zrobimy!!

Jezu, ja to jak będę w końcu robić pokoje glonom to takich koszyków zakupię chyba tonę. Rzygam już zabawkami które non stop rozdeptuję (nie wspomnę o cudownym uczuciu nadeptania bosą nogą na ostrą krawędź klocka), a chowanie do szafek w ogóle nie wchodzi w grę.
Jak mają podstawiony kosz to z łaską powrzucają te zabawki, ale pochowanie do szafek od razu grozi konsekwencjami - bólem głowy, sennościa, głodem, kupą w pielusze itp
:cool2:

reklama
Suuuper wzorek:-)
U mnie tez porozwalane, ale ładnie sprzątają co wieczór, własnie po to by mama w nocy po klockach nie musiała chodzić, a poza tym wiadomo że nieposprzątane zabawki znikają:rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry