• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Remonty i urządzanie wnętrz

Roni, fajna sciana :-) my bedziemy szablonowac. w salonie takie cos:

Szablon do malowania Feng Shui 1- 138x180cm (300892427) - Aukcje internetowe Allegro

a w sypialni cos w ten desen:

Szablon malarski MIMOSA XXL 60*44 cm, szablony (300827885) - Aukcje internetowe Allegro

lub ten:

Szablon do malowania na ścianie F. 160- 79x80cm (301479124) - Aukcje internetowe Allegro

tylko chce, zeby mi to znajomy na folii wycial, bedzie duuzo taniej :-)

a to lozeczko dla ciebie, skoro lubisz prostote :-) mysmy juz byli zdecydowani niemal w 100% na nie, ale jednak cena i to, ze nie widzimy przed zakupem... i jakos mi sie odwidzialo ;-)

org. mazzivo POOL 140/200-lita brzoza-OUTLET (296742298) - Aukcje internetowe Allegro

kamila
, szablon bonsai czadowy, tez mi sie podobal, ale cos juz go nie widze na aukcjach :-)

reklama
Ja to jakbym odwiedziła którąś ze świeżo upieczonych przeprowadzonych Trójmoastek to byłabym przez miesiąc chora;-)

kurde, a u nas ściany wymazane czekoladą i kanapkami, wszystko woła o dokończenie, tu i ówdzie cegły straszą, meble stare rozpadające się, jezuuuu... kiedy to się skończy.....:-( A wszystko załatwiłby jeden kredyt hipoteczny... na który nie mamy szans:-(

Ditus, powoli i do przodu. my tez na kredyt wsio, ofcoz kredyt nie na nas, bo by nam grosza nie dali, a zabrali dodatki jeszcze, uhh. ale trza bedzie od lipca splacac, bedzie bolalo..

za to u nas mnostwo niewykonczonych spraw, po prostu krew mnie zalewa, a zabrac mi sie do roboty nie chce ;-)
w salonie - upchniete pod i na stol - kartony z "pamiatkami" - najtrudniejsze do przebrniecia.
karnisze - niepowieszone. brak drzwi i mebli do lazienki (czyt - wsio na wierzchu stoi i straszy), do garderoby (czyt wsio poza garderoba sie wala, co mialo tam lezec), przedpokoju (bez lustra, czyt. robie mejkap i fryz, a D. sie goli - przed piekarnikiem) itp.
u mlodego - pelno ******* i siatki z rzeczami, co zostaly po Filipie, a czego wywalic nie moge, bo ma byc dla Maksia, tylko trzeba przejrzec, poukladac...

i tak bedzie dluuuugo jeszcze, znajac nasze lenistwo :wściekła/y:
dobrze, ze chociaz drzwi juz mamy wszystkie zamowione, ufff...

hehe, ale ktore, bo juz sie pogubilam :-D
to, co mamy je zamiar kupic (wenge + pomaranczowe paski) czy to proste, mazzivo, czy to a la kolonialny stajl? :-D
hehe
dzieki wszak :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry