• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Remonty i urządzanie wnętrz

no ale nie pasi, niestety :-(
musialabym zreszta ok 2000 za zestaw zabulic (lozko + stolik + bejcowanie + lakierka + dno + transport)
zreszta u nas nie byloby widac tego bajeru, ze bez nozek jest, bo mamy tylko jedno miejsce, w ktorym moze stac, a tak sie sklada, ze to zaraz przy drzwiach, w rogu, z trzeciej strony zastawione szafa i lozeczkiem dzieciecym.

do dupy :-)

a lozko w trybie PILNYM jest mi potrzbne. znajdzie cos fajnego, co? to moze sie skusze ;-) to wenge to tez taki wlasnie "modern" na chwile, ech, pewnie za dwa lata nie bede mogla patrzec ;-)
ale co zrobic. :-) mam nadzieje, ze za dwa lata nie bede patrzec juz na to lozko, tylko bede w nim inne rzeczy robic ;-) bo przez laktacje i ciaze to nulllllllll w tym wzgledzie niemalze, echhhh

reklama
Kicia - pytałaś o Nonków i ich domek:-D
mieszkają w tym małym /zrobionym/
w dużym Paweł zrobił wsie instalacje i ocieplanie podłóg
teraz poszły wylewki i schnnnnnną
jak będzie OK, to Paweł wchodzi tam już z wykończeniówką:tak:

Pati - w sumie to fajne wsie łózka:laugh2:
my teraz na etapie zmiany łóżka na rozkładaną sofę:-)

Muszę, bo mamy łózko w całej sypialni:dry:
sypialnia 2x3
a ja chcę jeszcze mieć miejsce do pracy
i kupimy w Ikei
z ich materacem:tak:
już na tym leżałam:-D

i ja i ja i ja też:-)
Miałam przyjemność spać na własnym wielkim wygodnym łóżku, na którym to glona poczęliśmy, a jak się glona wydostał na świat to nas przeniósł do pokoju dziennego na kanapę....
chwilo wróć!!!!!

;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry