• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama
A ja dzis dostałam ciuszki (tzn ta paczke od sis) Tylko ze jej maluchy były kwietniowe i wiekszosc (80%) to wsio letnie i chyba mój maluch nawet nieskorzysta:-( Ale sa tez z dwie bluzu jakies i 4 pajacyki. zawsze cos:-p:tak:

Ja sobie kupiłam laktator od razu, zeby pozniej w razie czego nie biegac i nie szukac, zobaczymy czy sie przyda, niby najgorsze kilka pierwszych dni, bo jest nawał pokarmu, wiec moze tak.

ja wczesniej nigdy nie uzywałam laktatora ale teraz kupiłam i leży;-)
Marma jak niechcesz teraz kupowac to moze nie kupuj tylko ewentualnie wybierz i wrazie czego zawsze mozna kupic:tak:

No właśnie jak to jest z tym laktatorem, bo ja ani nie kupiłam, ani nie upatrzyłam i już raczej tego nie zrobie, a w poniedziałek do szpitala.

Koleżanka mówiła, że ona, a raczej M kupił jej do szpitala zwykłą ściągaczkę na ten największy "nawał",a potem to i tak jej nie było potrzebne, bo po pierwsze krótko karmiła i to tylko cycem.

co do MAśCI NA PUPę , to z Laurą na początku stosowałam przy każdej zmianie (pośladkowa, z apteki) ale potem zaczęłam to robić tylko raz, czasem 2 razy dziennie i do tej pory może 3-4 razy zdrzyło sie jej miec odparzoną, ale to dlatego, że zrobiła nie śmierdząca i za długo w niej siedziała:-p
co do LAKTATORA ja nie inwestuje w przód, bo w szpitalu w razie potrzeby jest a w pierwszej dobie i tak nawału nie będzie odrazu. Poza tym, wiem z doświadczenia, że czasem ręczny może nie wystarczyć a elektryczny to większy wydatek i wstrzymuje sie, bo może okazać sie że wcale nie będę karmić z różnych względów. Kupić można w każdej chwili, po ocenie sytuacji i potrzeby-rećzny lub elektryczny.

reklama
Kupiłam sobie laktator w czasie ostatniego pobytu w kraju, ale do głowy mi nawet nie przyszło, aby dorzucić go do szpitalnej torby :szok::nerd:, Sama nie wiem czemu..
Jutro dopakuję, a to czy znajdzie swoje zastosowanie jeszcze w szpitalu okaże się dopiero na miejscu.. ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry