• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama
No to i jestem :tak::-) .
Dzisiaj był dziki szał, jeśli chodzi o zakupy :tak:.
Rano przyjechał znajomy, a że mieliśmy jechać z M do bobo marketu, to wyszło wszystko trochę inaczej.. :tak:. M poszedł z Małą na długi spacer, a ja wykorzystałam kolegę z autem i to właśnie z nim pojechałam na zakupy ;-).
Był bardzo, duży wybór krzesełek do karmienia :tak:, ale ze stolikiem, - niestety tylko 2 rodzaje.. :baffled:. Zupełnie nie o taki model mi chodziło.., no, ale niech jest.. ;-)M się spodobało..:tak:
Udało mi się też kupić chustę :-)
SKILDPADDE vendbar slynge
Kolor identyczny jak na obrazku :tak:.
Miałam ą na sobie przez prawie 2h z małym "Obciążnikiem" i porównując ją do mojego nietrafionego nosidełka to jest rewelacyjna.. :tak: Wiązania stosunkowo szybkie i banalnie proste..:tak:.Dużym plusem jest dla mnie fakt,że ciężar dziecka rozchodzi się równomiernie po całym ciele i nie uciska na plecy..;-)
Pochodziliśmy jeszcze po dziale z zabawkami, a następnie udaliśmy się na halę z wózkami.. Raju, Dziewczyny, miałam w ręku chyba z 30 spacerówek, jak nie lepiej :szok::tak:. Dużo było fajnych, ale i nie praktycznych...Myślałam, że ceny będą kosmiczne, ale jak na Danie, to jeszcze całkiem znośne..:tak: Upatrzyłam sobie jeden model Disney'a :tak:. Z przodu ma mniejsze koła obrotowe, choć takich nie chciałam - dałam się przekonać. Byłam zachwycona, bo był niesamowicie lekki, wygodny, spełniał moje oczekiwania( typu regulacji siedziska, pasów, przekładanej rączki, solidnego wykonania, sporego kosza na zakupy :-) etc..:tak:), ale największy moim zdaniem plus to amortyzacja.. :tak::-)Jest tak genialna, że do tej pory nie mogę jej przeżyć..;-). Wózek wyglądał na standart i gdybym nie chwyciła go do ręki, to pewnie nie zwróciłabym na niego wcale uwagi..:tak:

No to sobie popatrzyłam i wiedziałam już, że nie chcę innego wózka tylko właśnie ten :-)! Zapłaciłam za zakupy i wróciliśmy ze znajomym do domu.
Zrobiłam kawę i mówię do M, że znalazłam spacerówkę, która strasznie mi się podoba.. M nic nie odpowiedział. Szybko za to zabrał się za skręcanie krzesełka, a gdy już skończył widać było, że się mu spodobało :tak::-)

Wypiliśy kawę, a zaraz potym chłopacy pojechali do miasta załatwiać jakieś sprawy.. Wrócili po około godzinie z wielkim kartonem, a w nim - MÓJ WÓZEK :-):-):-)!!!
Nie spodziewałam się tego, więc możecie sobie tylko wyobrazić jak bardzo się cieszyłam gdy zobaczyłam to wielkie pudło z napisem klapvogn :tak::-).
Szok!
Już nie mogę się doczekać, kiedy wyruszymy w nim na spacer :tak:

Załączniki

• Zdjęcie0300.jpg
    Zdjęcie0300.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 52
  • Zdjęcie0312.jpg
    Zdjęcie0312.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 78
  • Zdjęcie0310.jpg
    Zdjęcie0310.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 52
ANNA no to zaszalałaś!!! super zakupy - krzesełko fajne i chyba nie zajmuje dżo miejsca, chusta boska - poproszę o fotkę z "obciążnikiem" (ale chyba też nie najtańsza była??? rozumiem, ze Majka zachwycona? oby się dobrze nosiła!); a spacerówka naprawdę fajniutka!!!! żeby Majeczce przypadła do gustu tak jak mamie i fajnie, że M. Ci sprawił taka niespodziankę

Anna to ci niespodzianka. Ehhh az sie rozzmażyłam. Wózio superowe.

Widzę, że się krzesełka pojawiają do karmienia. Maluszki rosną i rosną;-)

A papmki rewelka...

reklama
Dzięki Dziewczyny ;-)
A to zakup mojego M. - wysłałam go do sklepu po najtańsze pieluchy, a on kupił takie Huggiesy (limited edition, drogie, ale nie mógł się oprzeć):

Zobacz załącznik 117099
Rewelacyjne są te pampki :tak::rofl2:.
A co do pampersów..
Wreszcie udało mi się skończyć Pampersy 3 i kupiłam Libero 4.
W domu okazało się, że wciąga się je jak majtki, a do zdjęcia rozrywa się po bokach.. Jak dla mnie to tylko bajer i ciężko się zakłada...:baffled: A na opakowaniu napis, po ang. jak byk : Moje pierwsze majtki..:rofl2:
Guła ze mnie i tyle :-D.Dobrze, że to mała paczka..;-)
Chwalę się moim zakupem:-D krzesełko do karmienia-niebieskie w sobotę do odebrania:tak::-) krzesełko do karmienia BETICCO najnizsza cena (556755651) - Aukcje internetowe Allegro
Śliczne krzesełko...:-):tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry