Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
:-) .
.
. M poszedł z Małą na długi spacer, a ja wykorzystałam kolegę z autem i to właśnie z nim pojechałam na zakupy ;-).
, ale ze stolikiem, - niestety tylko 2 rodzaje..
. Zupełnie nie o taki model mi chodziło.., no, ale niech jest.. ;-)M się spodobało..
.
Wiązania stosunkowo szybkie i banalnie proste..
.Dużym plusem jest dla mnie fakt,że ciężar dziecka rozchodzi się równomiernie po całym ciele i nie uciska na plecy..;-)
. Dużo było fajnych, ale i nie praktycznych...Myślałam, że ceny będą kosmiczne, ale jak na Danie, to jeszcze całkiem znośne..
Upatrzyłam sobie jeden model Disney'a
. Z przodu ma mniejsze koła obrotowe, choć takich nie chciałam - dałam się przekonać. Byłam zachwycona, bo był niesamowicie lekki, wygodny, spełniał moje oczekiwania( typu regulacji siedziska, pasów, przekładanej rączki, solidnego wykonania, sporego kosza na zakupy :-) etc..
), ale największy moim zdaniem plus to amortyzacja..
:-)Jest tak genialna, że do tej pory nie mogę jej przeżyć..;-). Wózek wyglądał na standart i gdybym nie chwyciła go do ręki, to pewnie nie zwróciłabym na niego wcale uwagi..
:-)
:-).

krzesełko do karmienia-niebieskie w sobotę do odebrania
:-) krzesełko do karmienia BETICCO najnizsza cena (556755651) - Aukcje internetowe AllegroRewelacyjne są te pampkiA to zakup mojego M. - wysłałam go do sklepu po najtańsze pieluchy, a on kupił takie Huggiesy (limited edition, drogie, ale nie mógł się oprzeć):
Zobacz załącznik 117099

.
A na opakowaniu napis, po ang. jak byk : Moje pierwsze majtki..
.Dobrze, że to mała paczka..;-)Śliczne krzesełko...:-)Chwalę się moim zakupemkrzesełko do karmienia-niebieskie w sobotę do odebrania
:-) krzesełko do karmienia BETICCO najnizsza cena (556755651) - Aukcje internetowe Allegro