reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
KAKA gosieniczka super :-)
KATE pampki rewelacyjne :-)
ANNA no to zaszalas Chusta Super Krzeselko rowniez a Wozio superancki NO NO TO CI M zrobil niespodzianke :-)
KATE pampki rewelacyjne :-)
ANNA no to zaszalas Chusta Super Krzeselko rowniez a Wozio superancki NO NO TO CI M zrobil niespodzianke :-)
witam dziewczyny :-)
nie odwiedzam was juz tak czesto bo problem z czasem...
ehm ale mam nadzieje ze mi pomozecie
chcialabym kupic chuste dla mojej malej, ale jeden warunek MUSI BYC TANIA ... i najlepiej z tych chust elastycznych
mogłybyście podać mi jakieś linki ??
;-)
widziałam kiedyś że któraś z was podawała link do chusty za 99zł.
ale nie chce mi sie tego szukać
chcialabym kupic chuste dla mojej malej, ale jeden warunek MUSI BYC TANIA ... i najlepiej z tych chust elastycznych
mogłybyście podać mi jakieś linki ??

Evelajna
Październikowa mama
Misia, sprawdź sobie tą:
Chusta nosidełko KIESZONKA-dla początkujących ! (558535809) - Aukcje internetowe Allegro
albo www.sleepywrap.com i może kup taki kawał materiału i daj obszyć dobrej krawcowej, a sposób wiązania weź ze strony. To jest chyba 5m długie i 35 cm szerokie a materiał 95% bawełny i 5% czegoś (zapomniałam
)
Chusta nosidełko KIESZONKA-dla początkujących ! (558535809) - Aukcje internetowe Allegro
albo www.sleepywrap.com i może kup taki kawał materiału i daj obszyć dobrej krawcowej, a sposób wiązania weź ze strony. To jest chyba 5m długie i 35 cm szerokie a materiał 95% bawełny i 5% czegoś (zapomniałam

witam dziewczyny :-)
mogłybyście podać mi jakieś linki ??;-)
nie wiem czy znajdziesz elastyczną za mniej niż 150zł :-( my mamy tkaną i kosztowała 250zł, ale było warto, bo jest b. fajna
i chyba elastyczna to już długo nie ponosisz, bo później podobno sprężynuje przy noszeniu cięższego dziecka, ale może jak którejś dziewczyny mają elastyki to doradzą
a niestety samemu przy szyciu nie osiągnie się takiego efektu, przynajmniej przy tkanej chuście, bo to jest specjalny materiał i splot, może elastyka da się "podrobić" :-) powodzenia
Evelajna
Październikowa mama
Co racja, to racja - uszycie może być ciężkie
Tu wcześniej była polecana ta sleepy wrap. Na allegro jest taniej niż u producenta.
CHUSTA ELASTYCZNA :5m: WIELE KOLORÓW BAWEŁNA ECO (562735208) - Aukcje internetowe Allegro

Tu wcześniej była polecana ta sleepy wrap. Na allegro jest taniej niż u producenta.
CHUSTA ELASTYCZNA :5m: WIELE KOLORÓW BAWEŁNA ECO (562735208) - Aukcje internetowe Allegro
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Na chustach to ja sie nie znam ale chetnie poczytam o nich bo moze i ja sie skusze
KATE a wklej prosze link od twojej chusty :-)
Na chustach to ja sie nie znam ale chetnie poczytam o nich bo moze i ja sie skusze
link chustomania Produktliste cienkie kolor nairobi
fotkę wrzucałam chyba na zdjęciach, ale jeszcze raz :-):

elastyka łatwiej się wiąże i dociąga, więc na początek jest lepszy, a potem można sprzedać i "przesiąść się" na tkaną :-) a jak ktoś chce szybko (chociaż ja już wiążę dosłownie w 3 minuty) i nie ma cierpliwosci to lepiej nosidło (akurat ja nie lubię nosideł - mam, ale nie używam)
Evelajna
Październikowa mama
O takie duperelki kupiłam wczoraj małej. Skarpetki-zabawki się nieźle spisują. Tuśka co wierzgnie nogami robi wielgachne oczyska:-)
A książeczkę czytałam sobie niektóre dzieciaki chwalą, więc zobaczymy. Na razie świetna do gryzienia
A książeczkę czytałam sobie niektóre dzieciaki chwalą, więc zobaczymy. Na razie świetna do gryzienia

Załączniki
reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
EVELAJNA super :-)
KATE dzieki za link :-)
KATE dzieki za link :-)
Podziel się: