reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
libby no widzisz !! :-):-):-) wszystko pięknie z maluszkiem a tak sie martwiłas :sorry: bardzo sie cieszę :tak::-):-):-):-) jeszcze, żeby Tobie jednak było lepiej a nie gorzej - tego Ci życzę i wpadaj częściej!!

made a dziękuję bardzo... mam nadzieję, że będzie dobrze :sorry::sorry::sorry: a płeć hmmmm... ja niespecjalnie chcę wiedzieć, ale G. chce więc podpytam czy coś wyzierać będzie :-D

mary buziaki !! u mnie OK :)))) Widziałam wczoraj Twoja cudną kropkę :-D:-D:-D

hej jos hej sol hej oliwka :-) miłego dnia Wszystkim !!!

Ja zmykam się szykować na ciężarowe bóstwo - idę na randkę z ojcem mojego dziecka :-D a potem obejrzymy dwa domki i zastanowimy się poważnie nad JEDNYM - mamy czas na decyzję do jutra .... :shocked2:

Ostatnia edycja:
reklama
balbinka jakby się dało to bym się z tobą wagą podzieliła bo teraz mam 75.4 przy 167 cm :-p Jakby równo podzielił wyszło by 60,7 kg na głowę :-p

Ok, ale tyle chce ważyć z brzuszkiem ciążowym :-p a tak 50-52kg to max, bo inaczej musiałabym całą garderobę wymienić :-D
Ja chlebek zagniotłam, teraz leżakuje sobie...
Jestem taka śpiąca, że masakra... Nic mi się nie chce, na nic nie mam siły... Jeszcze coś mi strzeliło do głowy i zapisałam się na kurs i teraz 3 weekendy pod rząd od 10-16
:baffled:
Może zdrzemnę się na godzinkę...:rolleyes2:

Oliwka - trzymam kciuki za decyzję!!!

Libby - hej! Super, że wszystko dobrze! :-) Bardzo się cieszę!!!

Jos - hej! :-)

Kochane, ja zmykam póki co - niedługo śmigamy do Szwecji. Miłego dzionka!

Dzięki,ja już się trzęse.
Znając nasze szczęście decyzja będzie w poniedziałek...
I tak tam zaraz jadę bo mąż w końcu wystosował pisemko o przysposobienie Ninki i zawieziemy je.

Jejku ja mam dzis dzien telefoniczny:-D
Sol kobieto oszczędz Hiszpanię,proszę, bo myslałam , ze syna tam na nurkowanie wyslę. Znaleźliśmy w koncu duzo fajnych ofert dla młodzieży
Oliwka &&&&&&&&&&&&&&&&:-)
Libby ciesze się, ze jest dobrze:tak:
Balbinko moze Twoja werwa na mnie przeszła bo ja mam dzis dużo energii

Idę do porządków

Jestem :-)

byłam po wypis :-)
Mam L4 do 8.04 :-D :-D :-)

I na wypisie pisze ze termin porodu 4.06 :-) he :-):-)

Przeszłam sie troszke i az mi lepiej :-)

Młoda wypoczywaj ile wlezie:) W jakim zawodzie masz praktyki,o ile mogę wiedzieć?
Ja siedzę jak na szpilkach....Mąż pisze jakieś wnioski i zaraz jedziemy do sądu.Mogłabym się przejść i załatwić inne rzeczy po drodze ale u mnie pada od rana i szaro buro,zimno jest:(((

Oliwkakarolina sprzedawca :-)

Położenie płodu podłużne główkowe . BPD=84,7mm=31w3d , FL=53,0mm=28w2d , AC=247mm=28w5d .
ASP(+) , FM(+) .

Wiecie moze co to znaczy?
bo ja nie mam zielonego pojęcia :-(

Ostatnia edycja:
reklama
ło matko... pobiłam swój rekord w sprzątaniu chałupy :szok: rzecz jasna - w najdłuższym sprzątaniu. Normalnie ja dzisiaj jak ta śpiąca królewna ze Shreka :eek: zasypiam na stojąco mam dzisiaj totalnie wolne obroty :confused2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry