rruurrkkaa
Mama Misiatków
Ja jestem ale idę spać, oczy mi odmawiają posłuszeństwa 
Dobranoc Młoda :* i Wam dziewuszki też

Dobranoc Młoda :* i Wam dziewuszki też
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

hejka
witam sie i zaraz spadam
spedzilismy kilka godzin na placu zabaw a pozniej koalcja prysznic tv i teraz padam
rureczka: ciesze sie ze wkleilas swoje zdjecie tuszy! znalazlam w tobie bratnia duszeja te zmanaiczka, tylko bardziej na pielegnacje niz makijaz, ale w sumie to na wszystkie kosmetyki... kiedys mialam foto mojej manii w galerii ale suunelam bo az mi wstyd sie zrobilo... bo to juz byla choroba...
to bardzo pocieszajce wiedziec ze nie tylko ja mam fizia mizia na punkcie kosmetykow)))))))))
oliwka : &&&&&
dobranoc wszystkim!
dużo ludzi na sporo racji, i tych bardziej negatywnych głosów i tych ofiarujących pomoc... tak się zastanawiam, wiesz tam dużo będzie zależało od tej pani, czy ona będzie chciała coś zmienić, czy tylko weźmie datki i na razie, sprawa ucichnie i dalej Maluszek będzie cierpieć :-(
jutro tata chce iśc na jakieś zakupy
a ja uwieeelbiam z nim chodzić na zakupy ;-)
uważaj tylko na siebie
ja już uciekam, jestem jedak zmęczona po całym dniu łazikowania