• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hejka
witam sie i zaraz spadam
spedzilismy kilka godzin na placu zabaw a pozniej koalcja prysznic tv i teraz padam :)

rureczka: ciesze sie ze wkleilas swoje zdjecie tuszy! znalazlam w tobie bratnia dusze ;) ja te zmanaiczka, tylko bardziej na pielegnacje niz makijaz, ale w sumie to na wszystkie kosmetyki... kiedys mialam foto mojej manii w galerii ale suunelam bo az mi wstyd sie zrobilo... bo to juz byla choroba...
to bardzo pocieszajce wiedziec ze nie tylko ja mam fizia mizia na punkcie kosmetykow ;))))))))))

oliwka : &&&&& :)

dobranoc wszystkim!

Rurka dobranoc ;* Niech Ci się Ł... przyśni :-)
O Asionek jesteś ;-)
Jos hej i dobranoc papa :*

No bo juz myślałam ze sama jestem...

Just kochana no fajnie ze jesteś :-)

A jutro i w srode cały dzien wolny :-D:-D
Dopiero w czwartek do szkoły :-)

hejka
witam sie i zaraz spadam
spedzilismy kilka godzin na placu zabaw a pozniej koalcja prysznic tv i teraz padam :)

rureczka: ciesze sie ze wkleilas swoje zdjecie tuszy! znalazlam w tobie bratnia dusze ;) ja te zmanaiczka, tylko bardziej na pielegnacje niz makijaz, ale w sumie to na wszystkie kosmetyki... kiedys mialam foto mojej manii w galerii ale suunelam bo az mi wstyd sie zrobilo... bo to juz byla choroba...
to bardzo pocieszajce wiedziec ze nie tylko ja mam fizia mizia na punkcie kosmetykow ;))))))))))

oliwka : &&&&& :)

dobranoc wszystkim!

no to mamy kolejna maniaczke hehe
masz racje w kupie razniej :) kto najlepiej zrozumie nasz nalog jak nie my same :)

Mloda fajnie , ze wolne masz :) odpoczniesz :)

Młoda jeste, jestem, czytam komentarze pod tym artykułem o pani "oddającej dziecko" :dry: dużo ludzi na sporo racji, i tych bardziej negatywnych głosów i tych ofiarujących pomoc... tak się zastanawiam, wiesz tam dużo będzie zależało od tej pani, czy ona będzie chciała coś zmienić, czy tylko weźmie datki i na razie, sprawa ucichnie i dalej Maluszek będzie cierpieć :-(

Just czytałam ze nawet chcą jej ludzie dać prace ;-)
Asionek odpoczne hmm to nie wiem :-D jutro tata chce iśc na jakieś zakupy :-D a ja uwieeelbiam z nim chodzić na zakupy ;-)

reklama
Młoda widzę wir zakupów :-D uważaj tylko na siebie :tak: ja już uciekam, jestem jedak zmęczona po całym dniu łazikowania :sorry2:

DOBREJ I SPOKOJNEJ NOCY życzymy!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry