Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kruszki...wózek za 4500...trzeba mieć nierówno pod sufitem,albo wygrac w totka...chociaz ten pomarańczowy z futerkiem fajny jest i by mi się do auta zmieścił![]()
...Moja koleżanka spojrzała na to i mówi :"muszę w domu przeprosić moje dzieci ,ze im nie kupiłam rowerka bez kół bmw za 2500zł tylko jezdze z nimi na basen raz w tygodniu".kochana jezdzisz miniStronka fajna
Ale ja mam tak że musze do sklepu jechac i oglądac "na żywo","pomacać"...Ale ceny sa masakryczne...Nie powiem,rodzice się pytali o wózek i tata powiedział,że mi trójkę da,ale wiecie co mnie wkurza...
Nie każdej mamie tata/mama/teściowa da...Nie każda mama zarabia 10 tys. Wkurzają mnie te przeskoki cenowe...Są wózki za 1000 i są wózki za 8 tys.
Wiecie co ostatnio byłam w salonie BMW bo musiałam kilka części do mojego miniacza kupić,pojechałam tam z koleżanką,która ma 2 dzieci. I weszła para z rozkapryszonym 2 latkiem i kupowała rowerek (taki bez pedałów dla maluszka) BMW za 2500 pln...Moja koleżanka spojrzała na to i mówi :"muszę w domu przeprosić moje dzieci ,ze im nie kupiłam rowerka bez kół bmw za 2500zł tylko jezdze z nimi na basen raz w tygodniu".
Wiecie co,pewne rzeczy są tak puste i ludzie im ulegają,że aż płakać się chce...
sopelek przejrzyj wątek od początku bo wydaje mi się że któraś z dziewczyn pisała o wózkach tej firmy. Jeśli nie znajdziesz tutaj opinii to daj znać to poszukam na tamtym blogu i Ci podeśle. Ale myślę że to wózek wart uwagi. Pamiętam że mnie też się spodobał.