reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rozszerzamy dietę naszych Maleństw

reklama
Narazie tylko Was podczytuje, ale chcialam Wam polecic gryzak do jedzenia owocow. Ja ostatnio taki zakupilam, napisali na nim, ze jest powyzej 6 msc., ale Julka profesjonalnie daje sobie z nim rade. Polecam. Dla dziecka jest to duza odmiana, bo moze samo jesc cale owoce, a dla rodzica pomoc, bo na jakis czas "dziecka nie ma" :tak:
<OK> NUBY _____GRYZAK DO OWOCÓW I WARZYW (812009533) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

Slonko....ja juz dawno mam to cudo...zreszta tez juz o tym tu pisalam i wklejalam focie....no ale pewnie nie czytalas starych postow.....no ale fajnie ze u Ciebie tez sie sprawdza....:-)

Martalis...ja juz ma to okolo 2 miesiecy i dziewczyny "jedza" przez to np.czasteczke mandarynki, bardzo dojrzala gruszke czy brzoskwinie lub bananka....masz ten komfort ze nic duzego sie nie oderwie i dzidzia sie nie zakrztusi a moje dziewczyny wlasnie najbardziej lubia mandarynke lub pomarancze....tak wyciumciaja ja ze tylko skorka i pestki zostaja.....
Zreszta ja to kupilam z polecenia mojej health visitor.....:-)

wiesz slonko ja bym sie bala dac owoce przez ta siatke mimo wszystko

a u ciebie sie to sprawdza ?

ja mam niekapek z tej firmy.

Dokladnie tak jak Jola napisala. Nic nie ma prawa sie oderwac. Jesli cos przejdzie to tylko takiej wielkosci jak dziurka w siateczce.
Jest to naprawde super wynalazek. Julka jadla juz banana i jablko. Cytrusow narazie jeszcze nie moze, ale zastanawiam sie nad brzoskwinia lub morelka.

Jolus
Tak zajrzalam na chwilke i zobaczylam, ze cos nowego tu napisalyscie.
Ja narazie mam czas wielkich zmian, ale jak tylko bede miala chwile to napisze do Was na ogolnym. Tymczasowo zbyt duzo mam do nadrobienia, a wiesz jak to jest "niewygodnie" wbic sie bez tematu. Pozdrawiam! :tak:

no normalnie nie powinno sie nic oderwac itd jak jest specjalnie dla dzieci.

a to ino na aukcji idzie kupic abo w sklepach tez ?jak niekapek kupywalam to niewidzialam .

Slonko.....ja tez czasami na "ogolnym " nie potrafie sie wbic z tematem...mam nadzieje ze szybko sie u Was wszystko ulozy a kazde zmiany beda tylko na lepsze....:-):-):-)

Martalis...ja kupywalam w sklepie ale tu w uk.......

reklama
no normalnie nie powinno sie nic oderwac itd jak jest specjalnie dla dzieci.

a to ino na aukcji idzie kupic abo w sklepach tez ?jak niekapek kupywalam to niewidzialam .
Ja kupilam w miejscowym sklepie z art dzieciecymi i zaplacilam mniej niz na allegro kosztuja. :cool2:
Mysle, ze w dobrze zaopatrzonym sklepie typu "Bobas" (taki wlasnie jak u nas) kupisz. No i do dokupienia sa jeszcze oddzielnie siateczki zapasowe.

Nie ma bata, zeby sie oderwalo. Ja sama probowalam banan Juli zjesc. Wierz mi na slowo, ale musialam niezle sie naprodukowac :laugh2:

Do góry