Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
) 

I musiałam mu jeszcze pozwolić posiedzieć
Drugi tatuś;-) Tylko mu gazetę dać i szczęśliwy:-)
jak widze, ze sie czai, zeby zrobic kupke w pieluche, to pytam: corciu, robisz kupke? chodz na nocnik. ona wtedy ucieka i nie chce. czasem ja wezme prawie sila, to tak jakby sie blokowala i nie zrobi kupy. pozniej w pampersa nawali szybciutko. nie chce jej zrazac i brac sila, bo to nie tedy droga.

Szarpał się, wierzgał, krzyczał. Normalnie szok przeżyłam. Myślałam, że nie dam rady. 

Donkat, Maciuś przy zmianie pieluchy i przebieraniu jest na ogół grzeczny, ale dziś odstawił mi cyrk akurat przy zmianie pieluchy z kupą. Złapał się obiema rączkami za siusiaka i te brudne rączki chciał do buzi włożyćSzarpał się, wierzgał, krzyczał. Normalnie szok przeżyłam. Myślałam, że nie dam rady.
![]()

u nas z nocnikiem sa wzloty i upadki. przez jakis czas julitka nie chciaal na niego patrzec. odtatnio juz sie zaczela na nowo przyzywczjac, podstawiala czesto, zeby ja sadzac, choc nie zawsze byly rezultaty. dzis znow tragedia: wrzask i wyrywanie sie. oj, zmienne humory ma ta moja pannajak widze, ze sie czai, zeby zrobic kupke w pieluche, to pytam: corciu, robisz kupke? chodz na nocnik. ona wtedy ucieka i nie chce. czasem ja wezme prawie sila, to tak jakby sie blokowala i nie zrobi kupy. pozniej w pampersa nawali szybciutko. nie chce jej zrazac i brac sila, bo to nie tedy droga.
najgorsze jednak jest przebiernie kupki, bo ucieka, piszczy, wyrywa sie, wierzga. cos potwornego. czy wasze maluchy tez sa tak niegrzeczne przy przenbieraniu? pryz ubieraniu jest podobnie

kochana, u mnie to normalka! czasem we dwoje trudno dac rade![]()

my walczymy we trójkę![]()