majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
To podobnie jak Maciek. Chwilkę próbuje na siłę, ale też olewa jak nie wchodzi.Eeee moj to tam ma luuuzik. Jak nie wchodzi do konkretnej foremi rzuca ja na ziemie i idzie dalje szukac kolejnego lupu.

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To podobnie jak Maciek. Chwilkę próbuje na siłę, ale też olewa jak nie wchodzi.Eeee moj to tam ma luuuzik. Jak nie wchodzi do konkretnej foremi rzuca ja na ziemie i idzie dalje szukac kolejnego lupu.

Cześć Ruda-iza faktycznie długoooooo cię nie było ale fajnie że jednak zajrzałaś . Witamy na nowo:-):-):-):-)

Oliwka dzisiaj zrobiła pierwsze samodzielne kroczkiPóźniej napisze więcej
![]()
Mała spryciula Mała śpi to mogę w skrócie opisaćDzisiaj sama potrafiła stać przez dłuższą chwilkę bez przytrzymywania. I w sumie myślałam, że na tym dzisiaj zakończy, ale jak doszło co do czego potrafi już dość spory kawałek sama przejść. Najbardziej mnie zaskoczyła gdy sama zmieniła kierunek :> Po prostu odwróciła się na pięcie i bez problemów poszła w drugą stronę
Mała spryciula
![]()