Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
izabela super,a u nas jeszcze nic.

Etka - jak juz umie siadac to przeciez maly odkrywca nie spocznie na lurach i juz chce wstawac, chodzic..U nas też nic ;-)
Mam pytanie:czy po podaniu rąk dzieci Wam siadają czy też wstawają już na nóżki...bo mój Bartek bardziej woli stać !!!!

Z tego co wiem to wiekszosc dzieci najpierw opanowuje przekrecanie sie pleckow na brzuszek, a dopiero pozniej na odwrot...widac ze Twoja Zuzia to przekorna ale i sprytna dziewczynka!Dzisiaj moja Zuzia pierwszy raz przekręciła się z brzuszka na plecki(przez przypadek , ale mam nadzieje , ze wejdzie jej to w krew).Na przekręcanie z plecków na boczek czy brzuszek będzie trzeba pewnie jeszcze poczekać...ale i tak ja k na jedną rehabilitację to całkiem calkiem.
Co to innych umiejętności mojej córci to bardzo ładnie trzyma zabawki przekręca,przekłada i oczywiscie wkłada do buzi.Opanowała już pierwszą sylabę ba-ba (nie bez czynnego udziału mojej mamy...)