***<3An_eczka<3***
Wrześniowe mamy'07
doti nie iwem czy to kwestia tego ze ona juz sama od siebie zaczela sie przewracac z brzuszka na plecki czy te cwiczenia jednak cos daly ale juz po dwoch cwiczen 5 razy dziennie byl taki efekt.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

turla się we wszystkie strony (pare razy nawet łapałam go w ostatniech chwili bo uciekał mi z łóżka) oczy trzeba mieć do okoła głowy. Teraz to wolę go kłaść na macie na podłodze, bo mam pewność, że nie spadnie na podłoge z łóżka 
gaduła z nie go niesamowita
ciągle gada pod noskiem. Od początku starałam się i staram się duzo z nim "rozmawiać" i mówić do niego.
) śmieje się i rechocze jak mała żabka
koło łóżeczka stoi opakowanie z pieluchami to czasem jak budze się rano ma pare ich w łóżeczku i obslinia je
bo jak co wpadnie w małe rączki zaraz ląduje w buzi.
Gratuluje on naprawdę niesamowicie szybko się rozwijaOd niedzieli Bartek samodzielnie podnosi się z pozycji leżącej do siedzenia
Oj trzeba uważniej patrzeć![]()

Jak sie mu powie "światek" to patrzy na okno. Czasem jak mu pakazujemy światek przez okno to chyba źle rozumie bo łapie za kwiatek, jedna doniczka już poszła![]()