reklama

Rozwój naszych dzieci

Wczoraj Kuba dał Nas popis :-) dupka do góry na kolanka rączki prostuje i bęc do przodu. Na razie jest na etapie króliczka tzn . skacze idąc do przodu. Staje na rączkach i odpycha się nimi do przodu.

reklama
A ja jestem ciekawa czy niebawem zacznie sie raczkowanie bo Stasiu tak smiesznie podnosi pupke lezac na brzuszku..oczywiscie piszczac przy tym okrutnie ale to taka jego ostatnia popisowa zabawa...

Hruda mój Duduś jest bardzo bliski wiekiem Twojemu Stasiowi, więc niedługo bedziemy podziwiały jak sobie pełzają. Jak na razie mój mały przeszedł pół metra do przodu, a do tyłu radzi sobie lepiej i się przemieszcza po całym pokoju. A i tak najfajniej robi pompki.

Patrykowi jeszcze nie udalo sie kleknac na kolankach i podeprzec raczkami jak do normalnego raczkowania ale caly czas probuje :-) Mimo tego i tak przemieszcza sie po mieszkaniu i jakims cudem, tymi swoimi ruchami potrafi "przejsc" nawet o jakies 1,5m. Przy tym robi to tak niezauwazenie, ze jak tylko zajme sie na chwile czyms innym i na niego nie patrze to pozniej ze zdziwieniem stwierdzam, ze moje dziecko pokonalo kawal drogi ;-);-);-)

Agulka, Kasia jestem w szoku!!!! Macie strasznie zdolne i swietnie rozwiniete ruchowo dzieciatka. Tez sie nie moge doczekac, az Patryk bedzi etak robil!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry