Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super!:-)Julia w końcu zaczęła się obracać z brzuszka na plecki:-)
stwierdziałam, że głupotą jest ciągle Wam pisać o swoich obawach czy mała się dobrze rozwija i nic z tym nie robić więc w piątek 13;-) jesteśmy umówione z rehabilitantką

A ja dziś przez pedagoga zostałam pochwalona, że dużo z Maciusiem ćwiczęPowiedziała, że Maciuś jest bliski ideału. No i komu tu wierzyć
A i okazało się, że rehabilitantka Maciusia mieszka na tym samym osiedlu co my
Niesamowite jak chłonne są umysły dzieci. Ćwiczyłam dziś z Maciusiem to brum brum i on już po kilku minut próbował powtórzyć i normalnie jeździł samochodzikiem, a nie jak dotychczas rzucał nim.![]()
Julia w końcu zaczęła się obracać z brzuszka na plecki:-)
stwierdziałam, że głupotą jest ciągle Wam pisać o swoich obawach czy mała się dobrze rozwija i nic z tym nie robić więc w piątek 13;-) jesteśmy umówione z rehabilitantką

Boże kobiety nawet nie wiecie jak ja Was uwielbiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
większość Waszych dzieci raczkuje, staje, siada itp
a Wy mimo to gratulujecie mi i Juli zwykłego obrotu z plecków który już powinna wykonywać przynajmniej 1,5 miesiąca temu...
jesteście cudowne zawsze możemy na was liczyc....
pani pedagog oczywiscie! ;-)A ja dziś przez pedagoga zostałam pochwalona, że dużo z Maciusiem ćwiczęPowiedziała, że Maciuś jest bliski ideału. No i komu tu wierzyć
![]()
bo przeciez to ogromny krok do przodu!większość Waszych dzieci raczkuje, staje, siada itp
a Wy mimo to gratulujecie mi i Juli zwykłego obrotu z plecków który już powinna wykonywać przynajmniej 1,5 miesiąca temu...

Boże kobiety nawet nie wiecie jak ja Was uwielbiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
większość Waszych dzieci raczkuje, staje, siada itp
jesteście cudowne zawsze możemy na was liczyc....