reklama

Rozwój naszych dzieci

Julia w końcu zaczęła się obracać z brzuszka na plecki:-)
stwierdziałam, że głupotą jest ciągle Wam pisać o swoich obawach czy mała się dobrze rozwija i nic z tym nie robić więc w piątek 13;-) jesteśmy umówione z rehabilitantką

reklama
Asiek brawo dla Julki !!! Dobrze że idziesz na rehabilitację bo na pewno będziesz spokojniejsza i rehabilitantka Ci pokaże jak ćwiczyć z córeczką.To na prawdę nic strasznego.:-)

A ja dziś przez pedagoga zostałam pochwalona, że dużo z Maciusiem ćwiczę:baffled:Powiedziała, że Maciuś jest bliski ideału. No i komu tu wierzyć:confused: A i okazało się, że rehabilitantka Maciusia mieszka na tym samym osiedlu co my:-D:szok:

Niesamowite jak chłonne są umysły dzieci. Ćwiczyłam dziś z Maciusiem to brum brum i on już po kilku minut próbował powtórzyć i normalnie jeździł samochodzikiem, a nie jak dotychczas rzucał nim. :-D

Julia w końcu zaczęła się obracać z brzuszka na plecki:-)
stwierdziałam, że głupotą jest ciągle Wam pisać o swoich obawach czy mała się dobrze rozwija i nic z tym nie robić więc w piątek 13;-) jesteśmy umówione z rehabilitantką

Same wspaniałe wiadomości!!!! GRATULACJE DZIEWCZYNY!!!!!!!:-)

Igor od dzisiaj sam siada :-):-):-) jak mu raz wyszło to ciągle siada a w łóżeczku wstaje:-)
Pa pa tez robi ale na kosi kosi tylko się śmieje i macha rączkami góra dół a jak słyszy piosenki albo jakieś melodyjki to tańczy pupcią na podłodze ale on śmieszny, i na hasło" gdzie jest bozia" pokazuje krzyżyk który wisi nad drzwiami nadal się czołga nie raczkuje choć ostatnio próbuje pupcię do góry dźwigać.

Boże kobiety nawet nie wiecie jak ja Was uwielbiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
większość Waszych dzieci raczkuje, staje, siada itp
a Wy mimo to gratulujecie mi i Juli zwykłego obrotu z plecków który już powinna wykonywać przynajmniej 1,5 miesiąca temu...
jesteście cudowne zawsze możemy na was liczyc....

:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
a Wy mimo to gratulujecie mi i Juli zwykłego obrotu z plecków który już powinna wykonywać przynajmniej 1,5 miesiąca temu...

Asiu bo to jest cudowne, że Juleńka zrobiła kroczek do przodu :-) SUPER!!!!

A ja dziś przez pedagoga zostałam pochwalona, że dużo z Maciusiem ćwiczę:baffled:Powiedziała, że Maciuś jest bliski ideału. No i komu tu wierzyć:confused:

pani pedagog oczywiscie! ;-)

bo przeciez to ogromny krok do przodu! :tak::tak::tak:

a ja bylam wczoraj u kuzynki, ktora ma 16 miesiecznego synka i powiem wam tyle, ze maly chodzi od niedawna, raczkowac zaczal jak mial 11 miesiecy a i mowi niewiele wiecej od mojego piotrusia i zaden lekarz nie uwaza, ze jest cos nie tak :blink:

reklama

Asiek Ty się lepiej przygotuj na turlanki po całym domu:-D

Iza z tego co wiem to dziecko ma czas (wg lekarzy) do 17 miesiąca żeby zacząć chodzić więc wszystko ok:-)

A moje dziecko próbuje stawać przy meblach co skończyło się nabiciem guza
O mało co nie zrzuciła też na siebie ciężkiego kwietnika bo jej kochana mamusia nie przypuszczała że może przeraczkować przez cały pokój:wściekła/y:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry