Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Agulka to Ty wyjełaś już szczebelki z łóżeczka 

WOW!!!! i nie ucieka w nocy z łóżeczka??? Mój Kuba jakby miał wyjęte szczebelki latałby w nocy zamiast spać.
na spanie je zakładamyAgulka to Ty wyjełaś już szczebelki z łóżeczka
WOW!!!!

co prawda tak wysoko sie nie udalo, ale zadziera nozki gdzie tylko moze i probuje sie wspinac.Agulka to Ty wyjełaś już szczebelki z łóżeczka
WOW!!!! i nie ucieka w nocy z łóżeczka??? Mój Kuba jakby miał wyjęte szczebelki latałby w nocy zamiast spać.
No ale radzi sobie super z wejściem do łóżeczka!!!!
Moje serce nauczyło się wchodzić na wersalke, fotel i z nich schodzić. Jak np szykuje się aby zejść "na główke" pytam się go "jak się schodzi z łózka" a ten obraca się jak raczek i schodzi spuszczając nózki![]()

to dziwne bo jeszcze nie potrafi sama stać to znaczy udaje jej się ale na maksymalnie parę sekund ale chyba szykują się jakieś zmiany bo zauważyłam wzmożoną aktywność fizyczną mojej córy dzisiaj uciekała mi normalnie jak gdyby dostała turbo doładowania a wiadomo jak robi coś szybko to nie ma czasu pomyśleć i np zrobi parę kroczków
Moje serce nauczyło się wchodzić na wersalke, fotel i z nich schodzić. Jak np szykuje się aby zejść "na główke" pytam się go "jak się schodzi z łózka" a ten obraca się jak raczek i schodzi spuszczając nózki![]()
Zuzka zrobiła dziś sama trzy krokito dziwne bo jeszcze nie potrafi sama stać to znaczy udaje jej się ale na maksymalnie parę sekund ale chyba szykują się jakieś zmiany bo zauważyłam wzmożoną aktywność fizyczną mojej córy dzisiaj uciekała mi normalnie jak gdyby dostała turbo doładowania a wiadomo jak robi coś szybko to nie ma czasu pomyśleć i np zrobi parę kroczków
![]()

Igor też tak potrafi jak mówię "jak się schodzi z łóżka" to on się obraca i schodzi tyłem ale wchodzić jeszcze nie umie.

on siedzial dziś w lużeczku a ja obok i maly mial smoczka i wyjol go z buzi i zaczol go pchać do moich ust a po chwili mi go zabral i tak chyba z kilka razy