Bombusiu, z malym bede chodzic na rehabilitacje, bo poprosilam na nia skierowanie od lekarza rodzinnego. Nie spodobalo mi sie to, ze maly ciagle trzyma glowke w prawa strone. Przekreca nia tez w lewo, ale nie tak czesto jak w prawo. No i przez to glowka zaczela mu sie odksztalcac. A polozenie go w odwrotna strone w lozeczku i zabawianie go z drugiej stronu nie za wiele dalo. Do tego ostatnio zaczal mi sie niepokojaco odginac do tylu, gdy lezy na (prawym! bo na lewy nie chce sie przekrecac) boczku, co powiedzialam wczoraj lekarce. Ona go obejrzala i tylko stwierdzila, ze maly jak na swoj wiek jest slaby. I tyle. Dzis bedac z malym na szczepieniu powiedzialam lekarzowi o wczorajszej wicycie, o tym, ze nie jestem z niej zadowolona i ze chcialabym moze pojsc z nim do neurologa, bo moze czegos wiecej sie dowiem. NA co on, ze jak wszystko ok to po co, no ale byl ciekaw co lekarka wczoraj wogole powiedziala. No wiec powiedzialam, ze nie tak do jego slabosci sie przyczepila jak do tego, ze jest siny, sugerujac, ze maly ma cos z sercem, co jest bredia, bo maly echo mial robione i jest wszystko ok. U mnie, jak bylam mala bylo podobnie. Po prostu maly ma po mnie jasna karnacje. No ale ok. LEkarz dzis go obejrzal i sie zasmial, ze gdzie on siny. Ale pobadal jego odruchy no i tez stwierdzil, ze faktycznie lekko slabowaty jak na swoj wiek. Polozyl go i juz mi dawal recepte na szczepionke, gdy maly polozyl sie na boczek i mocno do tylu odgial. Lekarz oczy jak 5 zl i sie pyta czy maly tak czesto robi, ja na to, ze tak i ze o tym wczoraj tez lekarzowi powiedzialam. NA co on, ze w takim razie szczepienia nie ma i ze mam najpierw isc z nim do neurologa (a na poczatku nie chcial dac skierowania

). Stwierdza obnizone napiecie miesniowe. Takze znow mam latania z malym, bo przy okazji wygania mnie tez do kardiologa. No ale ok. Niech zobacza malego. Tylko mnie szlag trafia, ze musze ponad miesiac czekac na rehabilitacje! Dzis mialam dzwonic umawiac sie na zabiegi i dupa, bo nikt nie odbieral telefonu!
Dziewczyny, czy wiecie, czy idac prywatnie z dzieckiem do lekarza specjalisty musze miec do niego skierowanie?
Ja na swieta malemu kupilam taka zabawke:
Tiny Love INTERAKTYWNY Swiat Odkryć Wysyłka 0zł (1350338231) - Aukcje internetowe Allegro