yas kiedy masz termin @? Ja jeszcze mam nadzieje na twoją ciąże. Czytałam opinie dziewczyn, które nawet zakupiły tonę podpasek i brały przeciwbólowe, bo tak je brzuch bolał na @. Dopóki francy nie ma to jest nadzieja. Jeszcze kciukow nie puszczam!!!
marchew ja robiłam tez te przeciwciała, ale wyszły mi ok. Ale podobno je sie robi albo zaraz po poronieniu albo w ciazy, bo wtedy są najbardziej wiarygodne wyniki. Jesli nadal je masz to wydaje mi sie, że sam akard nie wystarczy. Pamietam rozmowę kiedyś na innym wątku dziewczyny poruszały ten temat i clexane jest konieczne.
Annie wydaje mi sie, że to bardziej przeszkadzałoby by juz w utrzymaniu ciazy, ale ńie w zagniezdzeniu. Jak u ciebie wyglada sprawa z endometrium? Masz badane przed IUI czy ma odpowiednią grubość? I czy dostajesz progesteron po IUI, bo on tez pomaga sie zagnieździć.
bashi dlatego każdy program określa ci inaczej owulacje, bo podają ci ja tylko na podstawie wcześniejszych miesiaczkę. Gdybyś mierzyła temp i zapisywała sluz to byłoby wiecej kryteriów. Jesli masz owulacje to możesz odczuwać bóle w podbrzuszu i w jajnikach. Wiele kobiet przechodzi owulacje nawet bardziej boleśnie niz @. Jesli po owu bóle znikną to znaczy, ze nie masz sie co zamartwiać. Jesli chodzi i starania to nie powinniście sie kochać codziennie, bo plemniki nie maja czasu dojrzeć. Niedojrzaly plemnik nie dotrze do komórki jajowej. Najlepiej jest co 2-3 dni.