reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
Mitaka Ghandiemu imbir nie potrzebny, póki co wystarczy że zgłębia tajniki swojego nowego podwórka, jak się zapedza w nowe miejsce to od razu podniecenie 10 :-D

Ostatnia edycja:
no taaak to w końcu podlotek a chłopcy w tym wieku tak mają :-)

Pozdrooo po 6 godzinach zbierania kartofloof, paaaadam na ryło. Kuwa a jakbym w ciąży była to by mnie minęło. Nosz....

a ja laski dziś jak nigdy- gęsty śluz nawet trochę brązowawy, mocne bóle w dole- czyżby owulka:confused:bo już dawno nie miałam żadnych objawów, o ile wogóle owu była w tamtych cyklach a tu mój eM zanim wroci z Warszawy to już pewnie będę spała albo on znowu nie będzie miał ochoty...eh
neta- co u ciebie
mitaka- nie zazdroszczę:no:

Melduję, że u mnie bez zmian, przyszła @. A więc owu była ok 6 dni po ostatnim i ok 6 dni przed kolejnym "idź na całość" wpadka niemożliwa ;) nie liczę już cyklów starań, zatrzymałam się na 6 jak coś.

Mitaka no szkoda...

Demsik jestem jestem:tak:

Wczoraj nocowała u mnie siostra, na 10 dni przyleciała z Anglii i wczoraj posiedziałyśmy trochę przy winku :-D:cool2::happy:

Starań żadnych nie było, owu już tuż tuż więc chyba tego cyklu nie będę liczyła za starankowy nawet.

Waiting piesek super :-):tak:

Cześć dziewczyny jak tam ?? Ja mam teraz psa na głowie !! Cudowny sposób na zapomnienie o staraniach, w ogole nie myśle o dziecku... nawet nie wiem kiedy owulacja chyba test musze zrobić owulacyjny !! Psu trzeba ugotować jeść, tresować, bawić się, a to takie maleństwo ciapowate :):):)

Aj Waiting zazdroszczę Ci tego psiaka... ja to sobie kuwa chyba rybkę kupię albo co, bo nie mam nikogo do kochania nacodzień ino od łikendu, o tak się porobiło, nie dość, że dziecka brak to jeszcze chłopa mi zabrali

reklama
To znowu ja... wiecie co myślałam, że praca oderwie mnie od chęci posiadania, od myśli o dziecku, ale niestety pomyliłam się... to się zrobiło silniejsze ode mnie... Jak u szwagrów zacznie w listopadzie wyć ten ich bachor to nie wiem czy nie dostane jakiejś deprechy bo już mi jest ciężko w tym momencie jak słucham jak się bedzie nazywało, co trzeba kupic, srataatatatatatatatata. Przynudzam, muszę sobie hobby po robocie znaleźć i przecipieć ten rok "jakoś"

Do góry